Tatiana Iekel, fosta soţie a lui Florin Piersic, condusă pe ultimul drum numai de două persoane. Preotului i s-a făcut milă

Dezvăluiri uluitoare au ieşit la iveală după înmormântarea mamei lui Florin Piersic Junior, Tatiana Iekel! Prima soţie a lui Florin Piersic a fost condusă pe ultimul drum de... două persoane.

RomaniaTV.net
07 iun. 2017, 14:42
Tatiana Iekel, fosta soţie a lui Florin Piersic, condusă pe ultimul drum numai de două persoane. Preotului i s-a făcut milă

Regretata actriţă a murit la vârsta de 84 de ani la Spitalul Militar, unde era internată din cauza unor probleme de sănătate cu care se confrunta în ultimul timp, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Florin Piersic Jr. a ieşit de pe scenă în timpul unui spectacol, enervat de gestul unui spectator. Ce a făcut acesta din urmă

Moartea ei a fost ţinută secretă de către familie, aşadar nimeni nu a putut să-şi ia adio de la marea artistă. La înmormântarea Tatianei Iekel au participat doar două persoane: fiul său şi partenera lui de viaţă.

„Preotului i se făcuse milă şi chiar spunea că nici nu vrea să le ia bani pe slujbă, sau le ia doar 10-20 de lei. Nu a fost nimeni cu coroane, cu lumânări. Nici Florin Piersic nu a ajuns la înmormântare. Însă a fost la câteva zile după ce a fost ingropată. I-a adus flori şi i-a aprins lumânări şi a cerut să discute cu cineva din conducerea cimitirului”, a declarat un angajat.

Citeşte şi Ce a făcut Florin Piersic Junior în ziua în care mama sa a murit. „Nu se putea fără el”

Florin Piersic a iubit-o enorm pe cea care i-a fost soţie timp de 16 ani. După moartea Tatianei, Florin Piersic Jr a avut parte de un incident nefericit. 

În timp ce ţinea un discurs pe scenă în memoria mamei sale, unui spectator a început să-i sune telefonul, iar acesta nu l-a oprit. „Nu pot. E umilință. E absurdă situația. Nu-i drept. Spectacolul se încheie aici. Vă mulțumesc. Atât a fost.” a spus actorul înainte de a coborî de pe scenă.