Tatiana Niculescu Bran: Preşedintele Franţei i-a mulţumit lui Klaus Iohannis pentru solidaritate

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, Tatiana Niculescu Bran a scris, duminică, pe Facebook, că preşedintele francez i-a mulţumit lui Klaus Iohannis, la Palatul Élysée, pentru solidaritatea manifestată în primele ore după atentat şi pentru prezenţa la marşul de solidaritate. 

11 ian. 2015, 16:14
Tatiana Niculescu Bran: Preşedintele Franţei i-a mulţumit lui Klaus Iohannis pentru solidaritate

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost întâmpinat la Palatul Élysée de către preşedintele Franţei, François Hollande, care i-a mulţumit în mod special pentru solidaritatea manifestată în primele ore după atentatul din 7 ianuarie şi pentru răspunsul prompt la invitaţia de a participa la marşul de astăzi de la Paris”, a scris Tatiana Niculescu Bran pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui a mai precizat că” preşedintele României l-a asigurat pe preşedintele Franţei de sprijinul şi fraternitatea poporului român”.

În plus, Tatiana Niculescu Bran a menţionat că înaintea începerii marşului, preşedintele Klaus Iohannis s-a mai întâlnit cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cancelarul Germaniei, Angela Merkel şi preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, precum şi cu alţi reprezentanţi ai statelor europene prezenţi la Paris.

Preşedintele francez, Francois Hollande, a primit duminică la Palatul Elysee numeroşi lideri străini, printre care şi preşedintele român Klaus Iohannis, înainte de a participa la marşul republican împotriva terorismului.

CITEŞTE ŞI MARŞUL SOLIDARITĂŢII. Un milion de oameni în stradă la Paris. Klaus Iohannis, alături de liderii lumii VIDEO