Tatuajele temporare, bijuteriile momentului: Unde le găseşti şi cum le aplici

Tatuajele aurii, temporare, au intrat în lumina reflectoarelor încă de anul trecut, atunci când Beyonce a fost surprinsă purtând astfel de tatuaje pe corp, în timp ce era în vacanţă în Italia. Acum, acestea au devenit un adevărat must-have pentru orice fashionistă care se respectă. Află cum se aplică, de unde le poţi cumpăra şi în ce locuri e indicat să le porţi.

RomaniaTV.net
07 mai 2015, 09:19
Tatuajele temporare, bijuteriile momentului: Unde le găseşti şi cum le aplici

Vedete precum Beyonce, Vanessa Hudgens ori Katie Holmes s-au declarat iubitoare ale tatuajelor metalice temporare, pe care le folosesc, mai degrabă, pe post de bijuterii.

Tatuajele metalice pot fi purtate atât la plajă, pentru un look „hot” cât şi la o rochie de gală, pe post de bijuterii. Acestea pot fi cumpărate din magazine ori chiar comandate online, iar aplicarea lor este floare la ureche.

Citeşte şi Ultima modă a împătimiţilor de tatuaje face furori în lume. Cum arată „sculpturile” în PIELE – GALERIE FOTO

Poţi purta un astfel de tatuaj oriunde doreşti, în funcţie de preferinţele personale, începând cu degetele şi până la umeri, spate şi picioare.

Înainte de a-ţi aplica un astfel de tatuaj, curăţă bine pielea, las-o să se usuce şi lipeşte tatuajul în zona dorită.

Înmoaie apoi o dischetă demachiantă în apă şi tamponează hârtia pe care este prins tatuajul, până când aceasta este udă în întregime. Desprinde apoi hârtia de piele şi vei observa că tatuajul a rămas pe piele. Îndepărtează cu o dischetă, uscată de această dată, surplusul de apă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.