Tatuajul surprinzător făcut de Dorian Popa care a înnebunit toţi internauţii. Imaginile au devenit virale într-o clipă

Dorian Popa şi-a uimit încă o dată fanii. Cântăreţul şi-a făcut un nou tatuaj care a făcut senzaţie printre internauţi.

19 feb. 2021, 21:32
Tatuajul surprinzător făcut de Dorian Popa care a înnebunit toţi internauţii. Imaginile au devenit virale într-o clipă

Tatuajul surprinzător făcut de Dorian Popa care a înnebunit toţi internauţii. După ce căţelul său Cheluţu a devenit vedetă şi i-a adus extrem de multă popularitate vedetei, Dorian a decis să îl tatueze pe braţ.

Tatuajul surprinzător făcut de Dorian Popa care a înnebunit toţi internauţii. Imaginile au devenit virale într-o clipă

După ce a făcut cerere pentru a-și schimba numele în Dorian Hatz Popa, de această dată, acesta a făcut un nou gest neașteptat! Pentru a sărbători 4 ani de când are canalul de YouTube pe care a reușit să strângă doua milioane de subscriberi, Popa și-a făcut un tatuaj!

Dorian și l-a tatuat pe Chelutu pe coapsa, alaturi de trei dați cu semnificație pentru el: 19 februarie 2017 (ziua în care și-a lansat canalul de YouTube), 4 iulie 2019 (ziua în care l-a adoptat pe Chelutu) și 20 februarie 2020 (ziua în care a fost gata casa), însoțit de sigla YouTube.

În urmă cu câteva zile Dorian Popa şi-a păcălit fanii cu o falsă intervenţie la estetican. Artistul a mers la o clinică privată și a rugat un medic să îi bandajeze nasul astfel încât să pară că s-a operat.

Dorian Popa a ajuns la spital pentru a-şi șoca fanii cu o serie de imagini de pe patul de spital. Artistul apărea bandajat la nas și vorbea greoi, părând că este proaspăt ieșit de pe masa de operație. Cu toții s-au gândit că Dorian Popa și-a făcut o operație de rinoplastie, fiind cunoscut faptul că mereu are grijă de felul cum arată. Totuși, se pare că totul a fost doar o farsă.

Dorian Popa a ajuns la spital, o clinică privată, și a rugat un medic să îi bandajeze nasul astfel încât să pară că s-a operat. Ulterior și-a sunat mai mulți prieteni cărora le-a spus fie că și-a micșorat nasul, fie că a suferit o intervenție chirurgicală după ce a fost bătut. Cu toții l-au crezut, ba chiar s-au îngrijorat pentru starea de sănătate a artistului. Ulterior, Dorian Popa i-a sunat și le-a mărturisit că totul a fost doar o glumă.

Citeşte şi: Dorian Popa, o nouă melodie cu Cheluţu. Cântăreţul vrea să „rupă” topurile de Sărbători. Cum sună melodia „Cheluţu cu brăduţu” – VIDEO