Tavanul unui supermarket din Capitală s-a prăbușit peste clienți. O femeie de 70 de ani a fost transportată de urgență la spital

Un tavan s-a prăbușit într-un supermarket Supeco de pe strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3 al Capitalei. O persoană a fost rănită.

28 mart. 2024, 15:21
Tavanul unui supermarket din Capitală s-a prăbușit peste clienți. O femeie de 70 de ani a fost transportată de urgență la spital
Tavanul unui supermarket s-a prăbușit peste clienți

Joi, 28 martie, Poliția Capitalie – Secția 12, a fost sesizată cu privire la faptul că o bucată din tavanul unui supermarket din Sectorul 3 s-a desprins, lovind o femeie, în timp ce se afla la cumpărături.

Citește și: Cutremur în România. Seismul a fost la mică adâncime. Ce spune Mărmureanu despre „marele seism”

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt efectuate de către polițiști din cadrul Secției 12 Poliție, în vederea stabilirii situației și luării măsurilor legale.

„La un supermarket, s-a desprins o bucată de tavan, aproximativ 2 mp, care a căzut peste o persoană.

Victima (femeie 70 ani) a fost preluată de un echipaj medical, în stare de conștiență, ulterior fiind transportată la Spitalul Pantelimon cu traumatisme minore.

Citește și: Cod roşu de intervenţie în Dolj, o femeie de 35 de ani a murit pe loc, alte 5 au ajuns la spital după coliziunea dintre două maşini

Celelalte 10 persoane au ieșit din interior fără probleme, iar magazinul a fost închis.

Am intervenit cu două autospeciale de stingere, respectiv un echipaj medical în sprijin”, anunță ISU.