Tavi Clonda aruncă bomba despre căsnicia cu Gabriela Cristea. ”Dacă ea nu îți dă nimic acolo, la un moment dat te duci, că ești bărbat!”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, cei doi au demonstrat că se iubesc cu adevărat și că încearcă din răsputeri să nu lase monotonia să intre în relația lor. Însă, recent, Tavi Clonda a vorbit despre infidelitate și a aruncat bomba.

30 apr. 2023, 16:10
Tavi Clonda aruncă bomba despre căsnicia cu Gabriela Cristea. ”Dacă ea nu îți dă nimic acolo, la un moment dat te duci, că ești bărbat!”
Tavi Clonda aruncă bomba despre căsnicia cu Gabriela Cristea.

Tavi Clonda aruncă bomba despre căsnicia cu Gabriela Cristea. Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt căsătoriți de mai bine de opt ani și au împreună doi copii superbi.

Citește și Gabriela Cristea îl răsfață pe Tavi Clonda aducându-i micul dejun la pat. Cele două vedete urmează să participe la America Express

Tavi Clonda aruncă bomba despre căsnicia cu Gabriela Cristea

În prezent, cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton și în ciuda carierelor lor care le solicită destul de mult timp, artistul și celebra prezentatoare TV au grijă să nu se neglijeze unul pe celălalt.

Recent, Tavi Clonda a fost invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, unde a vorbit printre altele despre cum merge căsnicia cu Gabriela Cristea.

Mai mult, acesta a vorbit și despre infidelitățile care au loc în foarte multe cupluri și că la rândul său, a înșelat în relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

”Ai înșelat în dragoste, nu într-o relație. Băi, în dragoste nu am înșelat. Când eram mai tânar așa în relații… Dar nu o iubeam”, a spus Tavi Clonda.

Cu toate acestea, artistul a dezvăluit că pe soția sa, Gabriela, nu a înșelat-o niciodată pentru că i-a oferit tot ce are nevoie ca bărbat.

”Ea este iubirea vieții mele, dar când iubești, eu cel puțin când am iubit nu am înșelat. Mare prost am fost, mare prost. Glumesc. Când iubești cu adevărat și și primești cumva, că poți să iubești, dar dacă ea nu îți dă nimic acolo, la un moment dat te duci că ești bărbat.

Asta ziceam și pe story-urile mele. Un bărbat vrea doar trei lucruri, vrea sex, vrea afecțiune, nu iubire, că iubire ar trebui să existe, afecțiunea e altceva, e manifestarea iubirii, și bineînțeles mâncare, dar asta cu mâncarea, uite, îți mai faci și singur”, a mai spus artistul.

Într-o altă emisiune TV, Tavi Clonda a mărturisit că împreună cu Gabriela Cristea a decis ca măcar o dată pe lună să meargă câteva zile singuri, departe de casă, pentru a se bucura unul de celălalt.

„Da, e mai plină (n.r- viața lui). Dacă ar fi și mai plină nu știu pe unde aș mai scoate geaca sau cămașa, dar probabil că m-aș descurca. Da, este destul de activă, cum am zis, serile le petrec cu fetițele, Gabriela este la emisiune, fac asta de cinci ani.

Noi acum ceva timp ne-am propus o dată pe lună să plecăm două zile, ne-a ieșit o perioadă, după aia mai greu. Trebuie să avem timp pentru noi, pentru că altfel lucrurile se strică și copiii sunt afectați, așa că încercăm să ne găsim.

Este nevoie obligatoriu, pentru că familia a fost făcută din mine și din Gabriela, cei doi nu? De acolo s-a extins, așa gândesc eu, acum sperăm să avem timpul și energia aia necesară, răbdarea necesară să mergem mai departe”, a declarat Tavi Clonda.

Citește și Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Dezvăluirile artistului: „Eu aveam o relație pe care nu o încheiasem”