Tavi Clonda, de urgenţă la spital. Cu ce problemă se confruntă soţul Gabrielei Cristea

Tavi Clonda a ajuns de urgenţă la spital, după ce a acuzat dureri în zona picioarelor. Iniţial, soţul Gabrielei Cristea a ales să se trateze acasă, însă durerile au persistat, motiv pentru care a ales să meargă la medic.

28 ian. 2022, 16:30
Tavi Clonda, de urgenţă la spital. Cu ce problemă se confruntă soţul Gabrielei Cristea
Tavi Clonda, de urgenţă la spital

Tavi Clonda, de urgenţă la spital. Artistul și-a făcut programarea la un medic ortoped, speriat că va fi nevoie să se opereze, ci să urmeze un tratament specific.

Citeşte şi: Clipe de groază pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cu fetiţele sale: Salvarea a venit după o oră! Anunţul făcut de cuplu

Tavi Clonda, de urgenţă la spital

Soțul Gabrielei Cristea a povestit pe reţelele de socializare că i-a apărut o vânătaie mare și problema nu trecea, acuzând dureri în continuare. Atunci a decis că este nevoie de un consult al medicului.fic.

Credeam că am o întindere de când am fost la Piatra Neamț. Am făcut o mișcare greșită pe acolo și s-a făcut treaba urâtă și vânătă. Am venit la spital să mă vadă un specialist, un ortoped, să îmi fac o radiografie.

Nu vă arăt ce am că vă speriați, și nici nu vă zic exact, oricum nu e de operat. După o vârstă apar probleme. (…) Când eram mic făceam șpagatul și de atunci am forțat mușchii înghinali, iar acum nu am făcut încălzirea necesară și am deranjat acei mușchi deja afectați din copilărie.„, a spus Tavi Clonda pe Instagram.

Drama trăită de Gabriela Cristea

Este una dintre cele mai apreciate şi iubite prezentatoare TV, bucurându-se de un număr impresionant de fani. Pe lângă cariera de succes, vedeta are şi familia mult visată, alături de soţul ei, Tavi Clonda, şi cele două fetiţe pe care le au împreună.

Mai exact, soția lui Tavi Clonda a făcut un avort la vârsta de 19 ani, din cauza unor complicații.”Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, spunea ea într-o emisiune de la Kanal D.

Gabriela Cristea se numără printre vedetele care s-au confruntat cu coronavirus. Bruneta a mărturisit că această boală i-a afectat sistemul nervos vegetativ și din această cauză se confrunta cu atacuri de panică.