Tavi Clonda, fără menajamente la adresa Gabrielei Cristea: „Trebuie să slăbească, să-și facă un program, o dietă”

Tavi Clonda este de părere că soția sa ar avea nevoie de un program bine pus la punct, care să o ajute să dea jos kilogramele în plus.

01 feb. 2024, 13:00
Tavi Clonda, fără menajamente la adresa Gabrielei Cristea: „Trebuie să slăbească, să-și facă un program, o dietă”

Tavi Clonda nu o menajează deloc pe Gabriela Cristea. Prezentatoarea s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate recent, care au pus-o pe prezentatoare la pat și care chiar au obligat-o să lipsească și de pe micile ecrane. Astfel, soțul ei spune că starea de sănătate a acesteia îi influențează extrem de mult și starea sa de spirit, întrucât simte că nu-i mai vine să facă nimic, în momentul în care vedeta se simte rău. De asemenea, Tavi Clonda a punctat și faptul că aceasta trebuie să slăbească și să nu se mai abată de la dietă și de la sport.

„Important e să fim sănătoși. Când e Gabriela bolnavă, nu-ți vine să mai faci nimic. Trebuie să-și facă un program, o dietă. Mai întâi trebuie să slăbească, apoi să facă și sport. Încercăm să ne organizăm și pe partea asta. Dar ușor, ușor, să nu ne obosim prea tare.”, a declarat Tavi Clonda, pentru cancan.

 

Gabriela Cristea și-a făcut salon de înfrumusețare acasă: „Cât stau cu vopseaua în cap, băgăm împreună un pensat”. De ce alege vedeta să nu meargă la un specialist

Mai mult, cei doi au planuri mari și când vine vorba de construcția casei. Chiar dacă în prezent se bucură deja de o vilă de lux, utilată extrem de modern cu tot ceea ce-și doresc, Tavi Clonda spune că urmează să amenajeze o altă parte a locuinței, pe care până acum nu au avut timp să o finalizeze. După ce totul va fi finalizat, cei doi se vor putea bucura practic de propriul spa chiar la ei acasă, dar și de un studio de înregistrări și de unul diferit, destinat podcasturilor.

„Finisăm partea cealaltă a casei. E șantier, avem băieții care lucrează. Am zis să lucrăm la interioare, acum că e iarnă. Avem o baie foarte mare în care să punem saună, jacuzzi. Voi avea și studioul meu și sala de repetiții, iar la etaj un studio pentru podcasturi. Mai avem și acolo 250 metri. Practic mai facem o casă. Am pus panouri solare. Piscina acum e înghețată, e primul an în care a înghețat apa în ea.”, a mai spus artistul.

 

Citește și: Victoraș Micula, beizadeaua milionarului de la European Drinks, început Fresh într-un sat din Suedia. Cine e persoana pe care a pus-o să-i arunce mașina într-o prăpastie, pentru a încasa asigurarea de 275.000 de euro

Când vine vorba de sursele de venit, Tavi Clonda dezvăluie faptul că ele sunt multiple, iar cei doi nu-și mai câștigă de mult timp banii din joburile de bază, adică cel de artist, respectiv de prezentatoare TV. Chiar dacă acesta este conștient și de criticile primite frecvent de la fani, el spune munca din online le ocupă extrem de mult timp, iar pe lângă aceasta mai au de bifat multe alte taskuri zilnice.

„Nu ne plângem. Avem și parteneriate. Muncim, ce să facem. Lumea nu știe, așa ziceau și de Dorian Popa, că ce face. Dar nu-i iau în seamă pe hateri. Ce știu ei ce înseamnă treaba cu online-ul, plus joburile… Perioada asta nu-mi iau însă cântări, nici nu prea sunt.

Magazinul da, merge bine. Gabi are și o fată angajată, sunt multe comenzi. Studioul de foto nu era făcut să țină de mâncare. Nici nu am făcut investiții în el, așa că nu am pierdut nimic. Am renunțat să ne mai ocupăm de el.”, a mai declarat el pentru sursa citată.