Taximetrist bătut crunt de doi israelieni în faţa Aeroportului Iaşi VIDEO

Un taximetrist din Iaşi a fost bătut crunt, marţi dimineaţă, de doi cetăţeni israelieni. Tânărul a ajuns la spital cu multiple traumatisme. Scandalagii au primit câte 1.000 de lei amendă pentru tulburarea liniştii publice, dar vor fi nevoiţi să răspundă şi în faţa poliţiştilor care au pornit o anchetă.

RomaniaTV.net
01 mai 2012, 08:22
Taximetrist bătut crunt de doi israelieni în faţa Aeroportului Iaşi VIDEO

Chiar în faţa aeroportului, taximetristul a fost atacat cu o bâtă de baseball si o şurubelniţă, după ce i-a cerut cetăţeanului străin să-şi mute maşina pentru că blocheaza trecerea. Tânărul israelian care a pornit scandalul are numai 19 ani şi este student. Venise la aeroport să-şi aştepte un prieten de la Bucureşti, relatează România TV.

„A venit un domn cu o masină, nu era roman, era din Israel şi a făcut scandal printre colegii mei. Un coleg de-al meu l-a injurat, i-am spus să nu mai faca violenta şi să tragă masina. A ieşit cu o bâtă şi în momentul acela a mai ieşit un prienten de-al lui pe care-l aştepta şi a început să mă lovească cu bâta”, a spus Andrei Beteag, taximetrist.

Din cauza loviturilor primite şoferul de pe taxi a fost dus de urgenţă la spital.

„Taximetristul a ajuns în serviciul de urgenţă în urma unei agresiuni. Este cu multiple traumatisme. Deocamdată pronosticul este rezervat din cauza complicaţiilor posibile”, a declarat Tudor Ciuhodaru, medic ISU Iaşi.

Scandalagii au primit câte 1.000 de lei amendă pentru tulburarea liniştii publice, dar vor fi nevoiţi să răspundă şi în faţa poliţiştilor care au pornit o anchetă.

„Impropriu spus agresori, toti cei trei participanti la scandal, ca nu se stie clar cine a inceput.. inclusiv taximetristul”, a spus Gheorghe Corjăuţeanu, director Aeroportul Iaşi.

Incidentele de genul acesta nu sunt singulare în Iaşi. Acesta este al doilea taximetrist care în ultima lună a ajuns bătut la urgenţe.