Taximetriştii au protestat marţi în Capitală. Ei ameninţă că ies din nou în stradă, în 17 şi 1 VIDEO

Cei aproximativ 500 de taximetrişti au încheiat protestul din faţa Palatului Parlamentului, dar ameninţă că ies din nou în stradă, în 17 şi 18 aprilie, pentru a cere aprobarea modificărilor la Legea taximetriei.

RomaniaTV.net
03 apr. 2012, 07:27
Taximetriştii au protestat marţi în Capitală. Ei ameninţă că ies din nou în stradă, în 17 şi 1 VIDEO

Protestul taximetriştilor, care a blocat Bulevardul Libertăţii şi prima bandă de circulaţie din jurul Parcului Izvor, s-a încheiat fără incidente, după trei ore şi jumătate, timp în care s-a scandat „Să vină Oprescu!”, „Să blocăm oraşul!”, „Hoţii!” sau „Pelicanii de la ţară să plece din Capitală!”, iar preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a fost huiduită din greşeală, după ce unul dintre liderii sindicali a înţeles că aceasta nu ar fi primit delegaţia de taximetrişti.

„Îmi cer scuze personal! A fost o greşeală de comunicare. De fapt, doamna Roberta Anastase a primit delegaţia noastră!”, a spus liderul sindical aflat pe scena din faţa Palatului Parlamentului.

Cea mai mare nemulţumire a şoferilor este prezenţa pe piaţa din Capitală a taximetriştilor cu licenţe de Ilfov. Din acest motiv, ei cer aplicarea de sancţiuni dure celor care prestează activităţi de taximetrie în afara localităţilor unde sunt autorizaţi.