Taximetristul violat a plecat în Suedia pentru a-şi reface viaţa

Taximetristul violat îşi reface viaţa în Suedia. Bărbatul din Tulcea e nemulţumit că femeia care l-a agresat nu a primit nicio zi de închisoare şi susţine că nu vrea să mai audă de România.

RomaniaTV.net
15 apr. 2014, 07:00
Taximetristul violat a plecat în Suedia pentru a-şi reface viaţa

După ce a fost părăsit de soţie, el a decis să se stabilească în altă ţară. Astfel, taximetristul violat a plecat în Suedia pentru a-şi reface viaţa.

Luminiţa Perijoc este numele femeii care a fost acuzată că în august 2012 a sechestrat, a ameninţat cu un cuţit şi a violat un taximetrist din Tulcea.

Femeia, ce seamănă foarte bine cu celebra actriţă Angelina Jolie, a scăpat de închisoare, deşi iniţial a fost condamnată la cinci ani de detenţie. După ce taximetristul Nicolae Stan a acuzat-o de tentativă de omor şi de viol, un judecător a condamnat-o pe Luminiţa, însă la scurt timp a fost eliberată.
 
Eliberarea ei a avut loc după ce mai mulţi experţi au pus comportamentul violent şi ciudat al femeii pe seama medicamentelor pe care aceasta le lua la momentul respectiv. Luminiţa se pare că se afla sub tratament cu calmante extrem de puternice, în urma unei intervenţii chirurgicale.