TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Câştigător-surpriză şi transformări spectaculoase la ediţia de sâmbătă

TE CUNOSC DE UNDEVA: În cadrul celei de-a zecea ediţii din sezonul IX de la "Te cunosc de undeva!", Theo Rose a cântat melodia interpretată de Van Halen - "Can't stop lovin' you". S-a prezentat în fața juriului cu toate temele făcute şi a câştigat ediţia de sâmbătă.

23 apr. 2016, 20:13

TE CUNOSC DE UNDEVA: Anii 80 sunt la putere. Șlagărele uitate ale românilor sunt din nou la modă. „Inima ta” bate la fel de tare ca-n trecut! 

O femeie a vrut, o femeie a fost. Și ce femeie… Corina Chiriac a fost personajul perfect pentru Anca Țurcașiu.

Ba nu, ba da. Sigur că da… Anca s-a ridicat la înălțimea piesei și interpretei care a lansat piesa „Inima ta”, undeva în anii 80. Inclusiv coafura a fost perfectă pentru acei ani, lucru remarcat și de jurații emisiunii. A fost unul dintre acele momente în care mulți ne-am amintit de copilărie sau adolescență și de muzica românilor de atunci.

Pentru întreaga prestație din această seară, Anca și Corina merită o reverență din partea noastră, a celor care le-am ascultat și le ascultăm piesele.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Paula Chirilă a avut un șoc atunci când a aflat că va cânta îmbrăcată foarte sumar, în ediția din această seară, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, în care a imitat-o pe Rita Ora. 

“Am crezut că voi avea pe mine măcar un pantalonaș scurt. Dar nu. Așa că am strâns din dinți și am mers mai departe, pentru că nu îmi place să renunț. A fost un prag pe care l-am trecut, sper eu, cu bine. Nu a fost deloc ușor, pentru că nici nu știam la ce să mă gândesc, în cele două minute cât am stat pe scenă, la felul cum sunt îmbrăcată, la ce am de cântat, la cum mă mișc… Ziceai că sunt Superwoman, așa arătam. Pe de altă parte, m-am și distrat, pentru că sunt sigură că nu voi mai avea ocazia vreodată să apar pe scenă astfel îmbrăcată. Mi-am depășit niște limite și am arătat că și o femeie cu forme se poate simți bine într-o asemenea ipostază”, a spus Paula.

TE CUNOSC DE UNDEVA:  Ca un făcut, sâmbătă seară, George a fost nevoit să interpreteze una dintre piesele unui idol al domnișoarelor din anii 60. Ritmul drăcesc și o piesă nemuritoare pe scenta „Te cunosc de undeva!” 

„Let’s twist again” este  o melodie pe care au dansat generații întregi, iar George a avut norocul s-o interepreteze în această seară. Așa cum era de așteptat, concurentul nu a ratat șansa de a face show total și de a le aminti celor mai în vârstă dintre privitori despre una dintre melodiile de căpătâi ale lui Johnny Hallyday.