TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Câştigător şi audienţe-surpriză la prima ediţie a show-ului

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016. Al zecelea sezon Te cunosc de undeva de la Antena 1 a debutat din poziția de lider, la orașe și în toată țara. Comercialul a fost al Pro TV, cu două filme artistice.

RomaniaTV.net
12 sept. 2016, 07:56
TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Câştigător şi audienţe-surpriză la prima ediţie a show-ului

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016. Cifrele din această toamnă au fost sub cele obținute de show-ul Antenei 1 la debutul de anul trecut, când show-ul a fost urmărit de 1,3 milioane de persoane. Cota de piață a fost însă apropiată de cea din toamna lui 2015, ceea ce înseamnă că zilele acestea consumul TV a fost ceva mai mic, scrie paginademedia.ro.

Paginademedia prezintă în continuare cifrele obținute de prima ediție Te cunosc de undeva din acest sezon:

NAȚIONAL. Antena 1 a fost lider în cele trei ore și jumătate de Te cunosc de undeva, având o medie de 1,05 milioane de persoane. Pro TV a fost la mică distanță, aproape un milion de persoane, cu filmele Și mai greu de ucis și 22 Jump Street: O altă adresă de pomină. 

URBAN. Show-ul Te cunosc de undeva a fost urmărit sâmbătă seara de 667.000 de orășeni. Pro TV a avut 585.000 de privitori. 

COMERCIAL. Pro TV a avut publicul comercial, persoanele cu vârste între 18 și 49 de ani de la orașe, iar Antena 1 a avut poziția a doua. Distanța dintre cele două posturi de fost de aproape 70.000 de persoane. 

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016. Sambata seara, cele zece vedete care concureaza in cel de-al zecelea sezon „Te cunosc de undeva!” – Amna, Nico, Adina Răducan, Misha, Dorian Popa, Dima Trofim, Șerban Copoț, Lucian Ionescu, Maria Buză și Pepe – au adus in fata telespectatorilor si a celor patru jurati, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, primele personaje oferite lor spre interpretare de buclucasa ruleta, in show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.Astfel, Dorian Popa s-a transformat cu entuziasm in 50 Cent si a fost felicitat nu doar pentru felul in care l-a imitat pe celebrul rapper american, ci si pentru abdomenul sau plin de patratele, Maria Buza si Pepe, campionii „Te cunosc de undeva!” care, in acest sezon, vor cinta in duet, i-au imitat  cu mult umor pe Judy Garland si Fred Astaire, pe cand MIsha a avut greaua misiune sa se transforme in sotul ei, Connect-R. De altfel, ea a avut parte si de o surpriza uriasa atunci cand pe scena i-a aparut alaturi sotul pe care-l stia acasa, cu fetita lor, Maya. Cu mare pofta de distractie a revenit la „Te cunosc de undeva!” Serban Copot care l-a adus pentru prima data in acest show pe Florin Salam. In prima editie a sezonului, Amna si-a ascuns fata, caci a avut-o de interpretat pe Sia, Nico a urcat pe scena in travesti si a cintat precum Stevie Wonder, in timp ce mezina echipei, Adina Raducan (17 ani), castigatoare a concursului XFactor, a interpretat acompaniata de taraful Silvian Voicu cantecul „Marioara de la Gorj”, transformata in maiastra Maria Tanase.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016. Pentru prima data in debutul unui nou sezon, castigatori au fost doi concurenti: Dima Trofim si Lucian Ionescu, ambii cu roluri in travesti. Dima a fost vulcanica Pink si a cantat traversind scena suspendat in hamuri, pe cand Lucian a imitat-o pe Jennifer Lopez, uimindu-i pe toti cu felul in care a dansat pe intreg parcursul piesei.Pe scena de la „Te cunosc de undeva!” au urcat sambata seara si Florin Ristei si trupa sa, FreeStay, care, si in acest sezon, vor sustine un moment artistic emotionant in deschiderea fiecarei gale. De data aceasta ei vor avea alaturi cite un mare artist roman care vine la „Te cunosc de undeva!” sa interpreteze in duet cu Florin cele mai îndrăgite melodii din repertoriul personal.Cine va fi prima mare vedeta care va veni alaturi de Ristei si FreeStay pe scena „Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sambata viitoare, de la ora 20.00, in cea de-a doua editie din noul sezon al show-ului transformarilor.