Te cunosc de undeva 2022. Iată care sunt concurenții din acest an. Surpriză mare în sezonul 17

Una dintre cele mai iubite emisiuni din România se întoarce pe micile ecreane. ”Te cunosc de undeva” vine pentru telespectatori cu sezonul 17.

28 mart. 2022, 19:00
Te cunosc de undeva 2022. Iată care sunt concurenții din acest an. Surpriză mare în sezonul 17

Te cunosc de undeva 2022. Noul sezon va fi plin de surprize și de schimbări care mai de care mai interesante. După ce a fost făcut anunțul că Pepe va fi prezentator alături de Alina Pușcaș, înlocuindu-l pe Cosmin Seleși, echipa a anunțat o nouă schimbare.

Te cunosc de undeva 2022. Iată care sunt concurenții din acest an. Surpriză mare în sezonul 17

Se pare că acum, competiția transformărilor va fi doar între cupluri, lucru unic în cele 16 sezoane deja disfuzate. Ba mai mult, vor fi concurenți care nu au nicio treabă cu muzica sau cu actoria.

Emi şi Cuza, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Talavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu vor fi cei care se vor duela în bătălia transformărilor, în curând la Antena 1.

„Emisiunea e foarte drăguţă, cu totul pe domeniul artistic- trebuie să cânţi, să dansezi, să imiţi….acum, că noi nu le avem nici cu cântatul, nici cu actoria, iar cu dansatul suntem

, ăsta să fie handicapul nostru 😊 Noi suntem pregătiţi să fie fun şi să ne bucurăm de fiecare moment!”, a declarat Cuza, iar Emi a completat: „Din punct de vedere sufleteşte, pentru mine e o bucurie şi mai mare, pentru că era emisiunea preferată a bunicii mele, care tot timpul mă întreba: . Nu a mai apucat să mă vadă, dar ştiu că de acolo de unde e, e foarte bucuroasă pentru mine!”.

Împreună cu un veteran al show-ului, Romică Ţociu, va face de data această echipă şi spectacol la dublu Carmen Chindriş: „Pentru mine, participarea la acest transforming show reprezintă o provocare mare, cu bucurii, emoţii şi dorinţa de a excela şi a le arăta oamenilor că pasiunea pentru cântat şi actorie poate depăşi orice aşteptări. Vă promit că veţi cunoaşte o Carmen Chindriş cameleonică, ce se transformă de la un personaj la altul şi este fericită că poate trăi experienţe speciale, în cadrul acestui show minunat. Mai mult de atât, alături de Romică sunt sigură că echipa noastră va duce distracţia la cote maxime!”, a mărturisit Carmen, pentru Antena 1.

Citește și: Pepe e noul prezentator de la „Te cunosc de undeva”, în locul lui Cosmin Seleși. Primele declarații ale artistului