Te cunosc de undeva 2023. Cine sunt concurenţii din sezonul 19 al show-ului transformărilor

S-au aflat numele artiştilor care vor concura în sezonul 19 al show-ului transformărilor de la Antena 1.

15 mart. 2023, 08:43
Te cunosc de undeva 2023. Cine sunt concurenţii din sezonul 19 al show-ului transformărilor

Te cunosc de undeva 2023. Filmările pentru sezonul al 19-lea al emisiunii „Te cunosc de undeva” sunt în plină desfăşurare, astfel că, deşi lista concurenţilor nu a fost făcută publică, s-au aflat pe surse numele celor care vor face pereche în acest sezon. La masa juraţilor vor sta aceiaşi artişti din sezonul al 18-lea, şi anume Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan. Show-ul va fi prezentat de tot de Pepe şi de Alina Puşcaş, iar interviurile cu concurenţii vor fi realizate de Zarug.

Te cunosc de undeva 2023. Cine sunt concurenţii din sezonul 19 al show-ului transformărilor

Potrivit surselor unica.ro, concurenţii care vor încerca să intre în pielea personajelor trase de ruletă sunt: Emilian și WRS, Damian Drăghici și iubita sa, Cristina, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae, Misha și AMNA. Emilian și WRS, câştigătorii sezonului precedent, vor să revină în forță în emisiune. Premiul de 15.000 de euro câştigat în ediţia precedentă de cei doi a fost donat, în totalitate, unei familii nevoiașe.

Nici Damian Drăghici nu se află pentru prima dată pe scena TCDU. La ediţia de anul trecut, artistul a venit special să-i ajute pe Emi și Cuza.

Citeste si Fosta iubită a lui Fulgy nu renunță așa ușor. Bia Khalifa a mers la vrăjitoare. Imaginea a fost postată pe Internet

Pepe, despre noul sezon TCDU: „Doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi”

La începutul lunii martie, Antena 1 a anunțat faptul că pregătește un nou sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, totuşi, nu a fost dezvăluită şi data la care producția va apărea pe micile ecrane.

Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!”, a spus Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii.

Citeste si Cum îl cheamă, de fapt, pe Cătălin Scărlătescu de la America Express. Prenumele de care nu știu mulți

Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!”, a anunţat şi Pepe.