TE CUNOSC DE UNDEVA. Surprize mari în ediţia din 29 octombrie

TE CUNOSC DE UNDEVA îşi consumă un nou episod sâmbătă, 29 octombrie, iar fanii show-ului vor avea parte de multe surprize.

RomaniaTV.net
29 oct. 2016, 16:45
TE CUNOSC DE UNDEVA. Surprize mari în ediţia din 29 octombrie

TE CUNOsC DE UNDEVA. Mișcările senzuale ale dansatoarelor din baletul condus de Furnica, la transformarea lui Lucian Ionescu în Sean Paul vor încinge atmosfera în platoul show-ului „Te cunosc de undeva!”.

Și dacă Aurelian Temișan va anunța, de la masa juriului, că acesta va fi un moment la care nu-i va da voie fiicei sale să se uite, Andreea Bălan își va manifesta încântarea, lăudându-le pe frumoasele dansatoare, dar și coregrafia sexy realizată de Furnica. Mai mult decât atât, prezentatorul Cosmin Seleși va încerca chiar să învețe câteva dintre mișcările cu care dansatoarele au făcut furori în platoul show-ului.

„Bravo, Bianca! Mi-ai dat palpitații! Învață-l și pe Cosmin să facă așa!”, o îndeamnă Alina Pușcaș pe Bianca Patrichi, una dintre dansatoarele din baletul condus de Furnica.

TRIBUT SURPRIZĂ

Gabriel Dorobanțu vine sâmbătă pentru prima dată la „Te cunosc de undeva!”, să cânte împreună cu Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul său.

„A fost o experiență frumoasă participarea mea la „Te cunosc de undeva!”, pentru că este un format de emisiune care te solicită, în sensul că trebuie să fii prezent, distractiv, în acord cu tot ceea ce se întâmplă în show și am încercat să fiu, pe scenă, alături de generația tânără, să le putem da satisfacție telespectatorilor. Mă bucur că băieții din band și-au luat în serios treaba și au venit foarte bine pregătiți. Din acest motiv, n-am intrat cu emoții pe scenă.

Cred însă că cele mai mari emoții sunt în lift, pentru că nu știi dacă se mai ridică sau nu „ușile” acelea…”, spune Gabriel Dorobanțu, amuzat.

Ce cântece din bogatul său repertoriu a ales Gabriel Dorobanțu să cânte cu Florin Ristei și FreeStay, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!”.