TE CUNOSC DE UNDEVA: Transformare incredibilă, recunoşti vedeta?

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Nu e prima oară când se ascunde sub veșminte bărbătești, dar e pentru prima oară când cântă în limba arabă, lăsându-i pe cei patru jurți de la ”Te cunosc de undeva” cu gura căscată. La propriu! ”Ești nebună, pe cuvânt de onoare”, a exclamat Andrei Aradits.

07 mai 2016, 09:17
TE CUNOSC DE UNDEVA: Transformare incredibilă, recunoşti vedeta?

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Paula Chirilă cântă pentru prima dată în limba arabă, ca să-l imite pe Hussain Al Jassmi, un interpret originar din Emiratele Arabe Unite. Iar felul în care interpretează “Boshret Kheir”, o piesă “cu foarte multe cuvinte pe metru pătrat”, îi va uimi pe cei patru jurați. “Ore întregi, zi de zi, am scos sunet cu sunet, ca să pot pronunța cât mai bine”, explică Paula.

“Ești nebună, pe cuvânt de onoare, să te apuci să înveți așa fiecare cuvânt…”, spune Andrei Aradits. “Zici că sunt link-uri de pe net”, observă prezentatorul Cosmin Seleși, privind cuvintele de pe prompter. “Eu așa ceva nu am mai auzit de când sunt la “Te cunosc de undeva!””, adaugă Aurelian Temișan.

Ce puncte îi vor acorda jurații Paulei Chirilă pentru această transformare, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.