Te pui cu blondele 2016: Delia dezvăluie când va deveni mamă

Gabriel Cotabiţă, Delia şi Mihai Morar sunt invitaţii lui Dan Negru în ediţia de miercuri, 24 februarie  a emisiunii"Te pui cu blondele?". Ca de fiecare dată, confruntarea pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde din platoul emisiunii va fi condimentată cu dezvăluiri din viaţa celor trei invitaţi.

RomaniaTV.net
23 feb. 2016, 09:29
Te pui cu blondele 2016: Delia dezvăluie când va deveni mamă

Răspunsurile la întrebările: „Când are de gând Delia să facă primul copil?”, „De ce Gabriel Cotabiţă este supranumit Lazăr în grupul său de prieteni?” sau „Ce fel de poze conţine telefonul lui Mihai Morar?” le vor fi dezvăluite telespectatorilor în următoarea ediţie „Te pui cu blondele”.

Tot în aceeaşi ediţie, Delia va povesti cu ce ocazie s-a transformat într-o gheişă şi pe străzile cărui oraş s-a plimbat astfel îmbrăcată, Gabriel Cotabiţă va spune care e capodopera cinematografică pe care a vizionat-o de 15 ori, iar Mihai Morar va împărtăşi tuturor care este cel mai ascuns secret al său, informează site-ul oficial al emisiunii.

Mai mult decât atât, în platoul emisiunii va veni şi o specialistă în feng shui, care îi va învăţa pe cei trei invitaţi ce să facă ca anul Maimuţei de foc să fie unul cu nororc şi belşug.

Citeşte şi  Andreea Marin face echipă cu Simona Gherghe la Antena 1