Te trec FIORII. Cum a fost visat Vadim Tudor de sora lui, în noaptea dinaintea morţii

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost prevestită de mai multe semne. Sora mai mare a fostului politician a spus că sora mai mică l-a visat pe fratele său cu mama lor de mână, un semn rău în popor. 

18 sept. 2015, 08:37
Te trec FIORII. Cum a fost visat Vadim Tudor de sora lui, în noaptea dinaintea morţii

În plus, Maria Magdalena, sora mai mare a lui Vadim Tudor, a povestit la România TV că deasupra casei fratelui ei a cântat şi cucuveaua, pasăre care în popor prevesteşte moartea aceluia pe casa căruia cântă.  

Citeşte şi VESTE TERIBILĂ pentru familia lui Vadim Tudor. „Se poate transforma în strigoi…”

„Sora mea a spus ca a viast-o pe mama plangand, plangea tare si i-ar fi spus- de ce plangi mama? Era cu Cornel de mana, exact cu o seara ininate sa se intample. Jeni mi-a spus ca a auzit şi cucuveaua. El era credincios si de multe ori, imi spunea Doina, cand era mai in putere, dimineata, se ruga”, a declarat Maria Magdalena, sora mai mare a Tribunului. 

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani. Tribunul a murit, luni seară, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce în cursul zilei a fost adus în unitatea medicală din cauza unor probleme cardiace.

Citeşte şi EMOŢIONANT! Ce a găsit soţia lui Vadim Tudor în casă după înmormântare VIDEO

Fostul preşedinte al PRM a fost înmormântat joi, la Cimitirul Ghencea Civil, unde s-a petrecut un alt fapt neobişnuit. Sicriul lui Corneliu Vadim Tudor a fost coborât în groapă şi apoi scos înapoi deoarece nu încăpea în cavou, cu toate că măsurătorile făcute înainte de înmormântare fuseseră exacte. Superstiţioşii au interpretat acest lucru ca fiind un semn că Tribunul nu a vrut să părăsească această lume, dar există şi voci care spun că din această cauză se va transforma în strigoi.