Te uiţi des la ceas la 11:11, 9:11 sau 21:21? Uite ce înseamnă

Ți s-a întâmplat să te uiți la ceas și să vezi numerele 11:11, 9:11 sau 21:21? Dacă da, atunci îți vom spune care este secretul acestor numere.

RomaniaTV.net
13 mai 2017, 20:18
Te uiţi des la ceas la 11:11, 9:11 sau 21:21? Uite ce înseamnă

Îţi aduci aminte de jocurile din copilărie are aveau legătură cu ora exactă? Este că ştiai pe dinafară semnificaţia fiecărui „fix”? Dar hai să-ţi spunem ce înseamnă şi alte combinaţii de cifre atunci când te uiţi la ele mai mereu, ca un făcut!

Numerele 11:11

Cifra 1 se află în strânsă legătură cu noi începuturi, independență și ambiție. Dacă numărul 1 îți apare sub forma secvenței 11:11 sau 1111, puterea acestuia este amplificată, ceea ce înseamnă că viitorul apropiat îți rezervă multe surprize pozitive.

În general, numărul 1, conform experților în numerologie te ajută să îți pui în practică intențiile și să le faci să devină realitate. Dacă vezi des 11:11, acesta este un semnal din partea subconștientului tău că ar trebui să ții cont de ceea ce îți spune intuiția. Dacă în acel moment te gândeai la o idee, înseamnă că e un lucru bun să o pui în practică.

Numerele 9:11

Dacă observi des aceste cifre, acest lucru înseamnă că e momentul să tragi concluzii în urma unor evenimente care și-au pus amprenta asupra vieții tale. Totodată indică bunătate, compasiune, distrugerea vechilor tipare și înlocuirea lor cu altele noi. Întreabă-te la ce lucruri e cazul să renunți ca să poți face loc celor cu o vibrație mai înaltă în viața ta. Acum e momentul să te întrebi dacă vrei să îți schimbi cariera, să iei decizii curajoase și să elimini frica și gândurile negative din viața ta.

Numerele 21:21

21:21 sau 2121 simbolizează o combinație de energii asociate cu numerele 2 și 1. E un semn că energia ta se află la cote înalte și că poți modela realitatea după bunul tău plac.

Când cele două numere sunt combinate, viața ta începe să fie centrată pe autocunoaștere și pe dorința de a afla care este cu adevărat scopul tău în viață. E timpul să profiți de oportunitățile care se ivesc în această perioadă și să devii conștientă de faptul că ceea ce oferi celor din jur, ajungi să primești înapoi, sub o formă sau alta.