TE VEI ÎNROŞI DE INVIDIE. Cât câştigă HORIA BRENCIU la Antena 1

PRO TV e, astăzi, o barcă din care vedetele sar una câte una, prevestind parcă naufragiul financiar. Sezonul transferurilor de marcă înspre postul concurent Antena 1 l-a deschis Horia Berenciu, care, se spune, ar avea un salariu de 35.000 de euro pe lună.

02 mai 2014, 09:14
TE VEI ÎNROŞI DE INVIDIE. Cât câştigă HORIA BRENCIU la Antena 1

Când a făcut brusc pasul spre concurenţă, artistul, pe vremea acea jurat la „Vocea României”, a vorbit de proiecte şi provocări noi, de noi începuturi, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Ştefan Bănică, salariu fabulos la PRO TV

Însă, conform unor surse din televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu, el fusese chemat la negocieri şi pus să renunţe, ca şi alte vedete ale PRO, la o parte substanţială din salariu.

Citeşte şi Motivul pentru care DAN BITMAN a fost înlăturat de la emisiunea X FACTOR

„Horia lua cam 25.000 de euro pe lună de la PRO şi, ca şi alte vedete, a fost pus să semneze un contract pe bani mai puţini. Nu a acceptat şi a plecat la Antenă, unde i s-au oferit 35.000 de euro pentru implicarea în proiectul «Te cunosc de undeva »”, au dezvăluit surse din showbiz.

Citeşte şi SCANDAL LA X FACTOR: Bittman îl atacă pe Brenciu şi negociază cu Pro TV

Numai că nu s-a acomodat cu acest proiect, unde colegii nu l-au primit cu braţele deschise, aşa că, în curând, va ocupa scaunul de jurat la emisiunea „X Factor” şi o va avea colegă pe Delia.