Țeapa uriașă pe care a luat-o un șofer! Ce s-a întâmplat după ce și-a cumpărat o mașină de pe Facebook. VIDEO

Când achiziționezi o mașină, mai ales când vine vorba de una second-hand, este extrem de important să te asiguri cu foarte mare atenție că mașina este într-o stare bună și că dispune de toate actele necesare. Altfel, putem fi puși în situații extrem de neplăcute, așa cum s-a întâmplat și în cazul acestui bărbat, care a cumpărat o mașină de pe Facebook.

11 mart. 2023, 15:46
Țeapa uriașă pe care a luat-o un șofer! Ce s-a întâmplat după ce și-a cumpărat o mașină de pe Facebook. VIDEO

Păcăleala pe care a luat-o un bărbat după ce a cumpărat o mașină de pe Facebook. Atunci când dorim să ne achiziționăm ceva de pe internet trebuie să fim extrem de atenți, deoarece sunt șanse foarte mari ca lumea să profite de nevoia noastră de a cumpăra un produs pentru a ne fura banii sau pentru a ne da o țeapă. Acesta este și cazul uni bărbat care a cumpărat un Nissan 240SX de pe Facebook, de la secțiunea Marketplace. Cu toate că, la prima vedere, mașina părea că este într-o stare foarte bună, la o privire mai atentă acesta a avut un șoc. De la „distanță” mașina părea rezonabilă, cu finisaj în negru și cu roți și cauciucuri în stare bună, informează The Sun.

Citește și: Rabla 2023. Românii pot beneficia de 3.000 de lei pentru fiecare mașină casată. De când începe programul

În mod normal, o astfel de mașină, vândută la mâna a doua are un preț care se ridică la aproximativ 14.000 de dolari. Nu se știe, totuși, cât a plătit bărbatul în cauză pe vehicul. Acesta a achiziționată această mașină după ce a văzut un anunț publicat în secțiunea Marketplace de Facebook. În anunțul postat, vehiculul părea că este într-o stare bună. Odată ajunsă la noul posesor, lucrurile au început să fie mai clare, iar problemele au sărit în ochi imediat.

Ce s-a întâmplat după ce a cumpărat o mașină de pe internet

Acesta a postat pe pagina sa de pe Tiktok, @randy_jz, un videoclip care ne arată exact care au fost problemele pe care le-a găsit la mașină. Filumlețul acesta ar trebui să reprezinte o lecție pentru toată lumea care face cumpărături online. Până să plătim un produs, ar trebui să ne asigură de calitatea acestuia, de veridicitatea anunțului sau a site-ului de pe care comandăm, iar în cazul produselor mai scumpe,  cum sunt mașinile, să cerem să o vedem și în realitate și chiar să o și testăm.

@randy_jz 🤦‍♂️ #240sx #projectcar #carsoftiktok #nissan #sr20 #shitbox #180sx #schassis #hatch #jdm #racecar #silvia #project #viral #boosted ♬ original sound – Randy

La postarea pusă de bărbat comentariile internauților nu au întârziat să apară. Majoritatea criticând modul în care a gestionat bărbatul situația.

Unul a spus: „Te-ai așteptat la mai bine? ???? Aceste lucruri s-au transformat în mașini în derivă. Au fost alergate pe mai mult decât pe o stradă”, a comentat unul dintre utilizatori..

„Când nu inspectezi o mașină înainte de a-ți da banii”., a mai punctat un alt utilizator.

Au existat însă și persoane mai optimiste în rubrica de comentarii a bărbatului:

”Încă o reparație ușoară și va fi o mașină superbă”., a scris un internaut.

Citește și: Tragedie uriaşă în motorsport. Un cunoscut pilot a murit într-un accident de maşină