Telenovela familiei Reghecampf continuă: Antrenorul Stelei, acuzat că şi-a BĂTUT fosta nevastă

Scandalul în mijlocul căruia antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a fost târât de fosta soţie, Mariana, ia amploare. Totul tinde să se transforme într-o telenovelă, în ultimul "episod" prima soţie a lui Reghe povestind că acesta a maltratat-o şi a umilit-o chiar în faţa băiatului lor, Luca.

RomaniaTV.net
05 oct. 2012, 09:52

Joi seară, Mariana Pfeiffer, fostă Reghecampf, l-a acuzat pe antrenorul Stelei, la Acasă TV, că a avut un comportament violent faţă de ea în timpul mariajului. Mai mult, femeia în vârstă de 50 de ani a povestit că fiul lor, Luca (11 ani), a asistat la o astfel de scenă, chiar el fiind cel care a scăpat-o din mâinile lui Reghe.

Luca l-a găsit pe Laurenţiu în baie cu mine în timp ce mă bătea. Atunci fiul meu a luat papucul şi a început să ţipe: «Tati, opreşte-te!». A venit poliţia şi am fost la medic, am raportul medico-legal„, a spus fosta soţie a lui Reghecampf.

La scenă ar fi asistat şi un prieten al fostului fotbalist, Mihai Florea, care a intervenit şi el în direct, dar nu a susţinut povestea femeii: „Laurențiu avea tricoul rupt şi era plin de sânge. Mariana l-a zgâriat pe faţă. Cum era să o lovească el? Mariana a luat-o razna. Răutatea şi dorinţa de a face rău depăşesc orice limită„.

Laurenţiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana timp de 13 ani, au avut doi copii, Ana-Lisa, decedată la vârsta de un an şi patru luni din cauza unei malformaţii la inimă, şi Luca (11 ani). Cei doi au divorţat în mai 2008, iar o lună mai târziu Reghe se căsătorea cu Anamaria Prodan la Las Vegas. Mariana Pfeiffer acuză acum mariajul celor doi: „S-au căsătorit la mai puţin de o lună de la divorţ, încă puteam face recurs. Nu ştiu dacă era  vorba despre bigamie”.

Reghe vrea custodia lui Luca

În urma scandalului pe care l-a iscat fosta sa soţie, Laurenţiu Reghecampf vrea să îi ia acesteia copilul, scrie Libertatea.

Este un om extrem de nefericit. Nu are o viaţă, nu reuşeşte să emane bunătate şi vede că eu, soţul meu şi copiii noştri ne iubim înfiorător de tare. Te uiţi la ea şi vezi o femeie de 50 de ani care nu mai are nimic şi care îşi răneşte copilul. Te uiţi la ea şi vezi disperare, nefericire„, a spus Anamaria Prodan Reghecampf la „Happy Hour”.

Totodată, actuala soţie a lui Reghecampf a dezvăluit că după ce antrenorul Stelei i-a comunicat că vrea să pună capăt mariajului, Mariana a ameninţat chiar că îşi va omorî fiul: „Noi am trăit nişte traume cu această doamnă. Am trăit de-astea cu «mă omor», «ucid copilul»… Am trăit un adevărat circ„.