Telenovelă fără sfârşit. Bodi caută să se împace cu Bianca. Bianca, derutată: „Încerc să-i înţeleg acţiunile astea fără sens”

Dragoste cu năbădăi între Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu. S-au căsătorit, s-au separat, s-au împăcat, s-a lăsat cu bătăi, au divorţat. Între timp, Bodi s-a cuplat cu surle şi trâmbiţe cu rusoaica Daria Radionova, iar acum s-a întors iar la Bianca. Şi nu cu mâna goală, ci cu un ceas de 35.000 de euro. Bianca, însă, pare din ce în ce mai bulversată de atitudinea afaceristului, pe care, însă, încearcă să o înţeleagă.

RomaniaTV.net
16 iun. 2020, 16:54

Chiar dacă Alex Bodi părea că şi-a găsit liniştea în braţele Dariei Radionova, se pare că sufletul i-a rămas tot la Bianca. Cei doi au fost surprinși împreună într-un club de pe litoral. Apropierea dintre ei nu a fost lipsită de gesturi de tandreţe. Au dansat, iar Bodi şi-a cuprins de mijloc fosta nevastă. 

Într-o emisiune tv, Bianca a încercat să lămurească relaţia dintre ei. Ea a spus că nu ştie dacă poate fi vorba despre o împăcare, pentru că nu reuşeşte să-i înţeleagă comportamentul fostului soţ.

Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil”, a declarat Bianca.

Daria Radionova: „De Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face

La rândul ei, fosta iubită a lui Bodi, Daria Radionova, a declarat, pentru Spynews, că nu este deloc afectată de cele întâmplate, mai ales că nu şi-a pus mari speranţe în această relaţie. Mai mult, rusoaica a spus că ea însăşi a încercat să pună capăt acestei relaţii în mai multe rânduri.

Citeşte şi Alex Bodi, cadouri de mii de euro pentru Bianca Drăguşanu. Blondina nu se mai lasă impresionată

Daria a mai făcut unele dezvăluiri surprinzătoare, cum ar fi că familia ei nu a fost niciodată de acord cu afaceristul sau că Alex Bodi a susținut că nu s-ar mai întoarce la Bianca decât ca să rezolve anumite probleme care au rămas nerezolvate între ei. Daria este ferm convinsă că fostul ei iubit va continua să o înșele pe Bianca, la fel cum a făcut-o și până acum.

Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei”, a precizat Daria potrivit sursei citate.

Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?”, a declarat fotomodelul.