Telenovela Vulpiţa continuă şi la TV şi la CNA. Postul de televiziune a încasat o a treia amendă

Publicat: Joi, 04 Iunie 2020 13:47 // Actualizat: Joi, 04 Iunie 2020 13:47 // Sursa: romaniatv.net

Antena1 a încasat astări a treia amendă de la CNA pentru momentele cu Vulpița și Viorel din emisiunea Acces Direct. Postul Intact trebuie să scoată 15.000 de lei din buzunar, după cum a decis forul audiovizual în ședința de azi. Sancțiunea a trecut cu unanimitate de voturi.

De la finalul lunii aprilie şi începutul lunii mai s-au vizionat zeci de momente din emisiunea prezentată de Mirela Vaida, după ce telespectatorii au făcut reclamaţii cu privire la certurile, ţipetele şi crezele de gelozie şi de plâns care se regăsesc zilnic în platoul emisiunii. 

Oamenii au reclamat la CNA de această dată lucruri precum: degradare umana, promovarea non-valorilor sau atitudinea moderatoarei Mirela Vaida, care "o traumatizează pe invitata Veronica Stegaru", după cum arată textul unei reclamații.

Citeşte şi: Mirela Vaida apără serialul Vulpiţa: "Sunt nişte victime, noi încercam să le dăm o altă cotitură în viaţă"

În amenda dată de Consiliu s-a ținut cont, în special, de articolele legate de protecția minorilor: "Nu se asigură, așa cum ar fi normal, protecția minorilor", a argumentat Radu Herjeu, cel care a și propus amenda.

Pe de altă parte, Antena 1 s-a apărat astfel: "Cei doi joacă, inclusiva gelozia, nu mai e atât de natural. E un serial de divertisment, marcat ca atare. Rațiunile comerciale există, nu le neagă nimeni. Nu ne asumăm promovarea unor astfel de comportamente. E un serial cu personajele carismatice care există. Mirela Vaida a vorbit în numele său personal, așa cum a zis și ea. A fost o revoltă pe care nici eu n-am înțeles-o."

Astfel, la propunerea lui Radu Herjeu, postul Intact și-a mai adăugat o sancțiune în palmares pentru Acces Direct și Vulpița. De la începutul anului și până acum, Vulpița a primit următoarele sancțiuni: trei amenzi - 100.000, 10.000, 15.000 de lei, cea de astăzi - 4 iunie, și o somație.

Tot în ședința de astăzi s-a luat în discuție și o "ieșire" pe care Mirela Vaida, moderatoarea Acces Direct, a avut la adresa Consiliului. Este vorba despre un moment, cu Vaida în centru, care a fost dat pe post la finalul lui aprilie, chiar după somația primită de Antena 1, somație care o viza pe Mirela Vaida.

Citeşte şi: Mirela Vaida, declaraţie şocantă: "Nu am degradat-o pe Vulpiţa, am educat-o!"

"CNA-ul îmi dă somație pentru că eu mi-am propus să spun că multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să spele pentru Coronavirus. Am înțeles, nu le place Vulpița, dar ce să facem dacă se uită milioane de români. Nu știu de când suntem autoritate morală", spunea ea atunci.

"Să inventezi că CNA-ul amendează un post și un moderator pentru că vorbește despre faptul că unii oameni nu au săpun să se apere de coronavirus nu și-a permis nimeni. Nici Rareș Bogdan, nici Radu Banciu. Se folosește de poziția pe care o are să inventeze astfel de lucruri. A vorbit cinci minute că CNA-ul o amendează pentru că ea vorbește despre sărăcia din România. Problema nu este frustrarea sa, are tot dreptul să fie frustrată că CNA-ul o sancționează. Problema este când ieși public și te folosești de poziție și de audiență pentru a minți", a spus Herjeu.

Citeşte şi: Mirela Vaida a răbufnit după ce a fost somată de CNA. "Mi se pare că exageraţi. Nu faceţi abuz de funcţia pe care o aveţi!" VIDEO

Totuși, în sancțiunea de 15.000 de lei nu s-a ținut cont și de acestă reacţia Mirelei Vaida. Radu Herjeu a și argumentat de ce nu propune și amendarea moderatoarei. 

"Nu propun nimic legat de minciunile moderatoarei pentru că nu vreau să o vadă ca pe o răzbunare, deși nu e normal ce a făcut ea", a mai punctat el.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
a treia amenda acces direct amendă Antena1 CNA vulpiţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
21 Oct
noapte 5 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H