Tendințe culori de păr pentru vară 2023. Ce le recomandă hairstyliștii femeilor să poarte în acest sezon

Anul acesta s-au schimbat tendințele la culorile de păr. Opțiunile sunt diverse și tocmai de aceea alegerea nuanței de păr poate fi destul de dificilă, care ne dă bătăi de cap.

30 apr. 2023, 12:44
Tendințe culori de păr pentru vară 2023. Ce le recomandă hairstyliștii femeilor să poarte în acest sezon

În 2023 se poartă nuanțele de păr mai îndrăznețe. Totuși, cel mai important aspect e să ținem cont de trăsăturile pe care le avem și de tonul pielii ca să ne dăm seama ce ni se potrivește și ce nu.

Citește și Ingredientul „secret” care dă un gust excelent cafelei. Se găsește la aproape orice magazin

Hairstyliștii preferă nuanțele cât mai naturale în acest an. “Se poartă nuanțele de bej, calde. Nu se mai poartă gri sau culori turbate. Încet-încet ne întoarcem la stilurile care erau pe vremuri. Nu se mai poartă culorile fake.

Eu încerc să le fac pe clientele mele să adopte un stil cât mai natural. Le fac clientelor balayage, ombre, mai natural, astfel încât să le reziste cât mai mult vopseaua, să nu vină în fiecare lună la vopsit. Și în ceea ce privește lungimea și volumul, pun un pachet de extensii, nu mai mult.

Femeile trebuie să fie feminine, ele sunt frumoase naturale. Nu trebuie să fie toate la fel, dacă se poartă blondul, se vopsesc toate femeile blonde. Eu vreau să văd culori naturale, eventual adăugate niște șuvițe, niște lumini”, a declarat hairstylistul Bassam pentru FANATIK.

Nuanțele pentru păr care se poartă în 2023

Când vine vorba de nuanțe naturale de păr, cele mai populare anul acesta sunt brunetul luxos, scorțișoara și blondul tigru.

  • Brunetul luxos – E o nuanță cremoasă, potrivită pentru cele cărora le stă bine cu părul închis la culoare. Are accente calde și reflexii maronii și e foarte des întâlnit atât vara, cât și pe parcursul anului.
  • Scorțișoară – E o combinație între ciocolatiu și șaten cu reflexii de cupru. E o nuanță potrivită pentru foarte multe tipuri de piele.
  • Blondul tigru – Nuanța e un blond cald, cu nuanțe de piersică. E foarte potrivită pentru vară.

Citește și Ce să nu pui niciodată în salată. Mihaela Bilic: „Îngrașă mai tare decât untul și slănina!”

Doamnele și domnișoarele care preferă să meargă pe nuanțe de păr mai puternice, mai nonconformiste au de ales între:

  • Cherry Cola – E, fără discuții, culoarea anului și multe tinere optează pentru ea. E acel brunet roșiatic și jucăuș, foarte potrivit pentru persoanele brunete, mai ales dacă au pielea mai deschisă la culoare.
  • Roz Barbie – E o nuanță modernă care îi va face pe toți să întoarcă capul. Se regăsește de obicei la celebra păpușă Barbie. E potrivită pentru perioada aceasta a anului și pentru persoanele cărora le place să se îmbrace cât mai colorat.
  • Șaten violet – E tot o nuanță care atrage priviri și care impresionează de la prima vedere. E ceva mai deschis decât șatenul clasic și are nuanțe de mov-purpuriu. Se întreține destul de greu, spun specialiștii, și tocmai de aceea trebuie des reîmprospătat.