Tensiuni între Speak și Ștefania: „Șoarecu iar e tare-n gură”. Mama artistului a intervenit de urgență

Tensiuni între Speak și Ștefania. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz. Relația lor pare să meargă din ce în ce mai bine, ba chiar se gândesc să se căsătoarească. Cu toate acestea, mai există și contraziceri între ei.

02 mart. 2024, 21:22
Tensiuni între Speak și Ștefania: „Șoarecu iar e tare-n gură”. Mama artistului a intervenit de urgență
Tensiuni între Speak și Ștefania

Tensiuni între Speak și Ștefania. Totul a început după ce bruneta partenerului ei că băieții nu trebuie să primească mărțișoare de 1 Martie. Artistul a ținut să o contrazică și a apelat la mama sa pentru a lămuri situația. În final, mama lui Speak a confirmat că acest obicei exista și în copilăria artistului.

Citește și: Speak și Ștefania, vacanță de coșmar în Vietnam: „O să mor, o să mor! N-am văzut în viața mea așa ceva!”

Tensiuni între Speak și Ștefania

„Speak: Mama. Când eram mic, nu primeam la școală mărțișoare? De 1 martie, că șoarecu iar e tare-n gură și zice că nu există așa ceva, că băieții să primească mărțișoare.

Mama lui Speak: Primeai de la colegii tăi, da.

Speak: Și colege. Deci de 1 martie trebuie și băieții să primească.

Mama lui Speak: Da și colege, iar voi băieții le dădeați flori și mărțișoare de 8 martie.

Speak: Aia zic!

Mama lui Speak: Da, așa era și așa este și acum.

Speak: E obraznică rău.

Mama lui Speak: Veneai acasă plin de mărțișoare îmi aduc aminte și cu o zi înainte le făceam și le luai pe o hârtie”, a fost o parte din discuția dintre Speak și mama sa.

De ce nu poartă Ștefania inelul de logodnă

Chiar dacă au o relație demnă de invidiat, iar fanii îi adoră și îi susțin la fiecare pas, cei doi s-au confruntat de-a lungul timpului și cu situații mai puțin plăcute. Mai exact, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora s-ar fi despărțit, totul din cauza faptului că Ștefania nu își poartă inelul de logodnă.

Se pare că bijuteria este mult prea importantă pentru Ștefania, având o mulțime de diamante mai mici, care s-au mai desprins de-a lungul anilor. Tocmai de aceea, a luat decizia de a-l proteja și implicit, de a-l purta doar la ocazii speciale.

Are pietricele foarte mici. 72 de diamante mai exact. Îmi cad foarte des. Toată lumea mă întreabă de ce nu port inelul. Pentru mine e un inel foarte special și de vreo șapte ori l-am dus să-mi pună pietricelele înapoi. Am zis că nu-l mai port zi de zi, doar la ocazii speciale.”, a mărturisit Ștefania în cadrul podcastului moderat de Giulia și Vlad Huidu.