Tensiunile dintre Diana Șoșoacă și George Simion continuă. Liderul AUR: ”Nu cred că e vreun bărbat sănătos la cap care să vrea s-o agreseze”

Simion spune că nu a lovit-o pe Șoșoacă ”nici cu palma, nici cu pumnul”, spunând că niciun ”bărbat sănătos la cap” nu ar vrea s-o agreseze pe senatoare.

21 dec. 2023, 17:07
Tensiunile dintre Diana Șoșoacă și George Simion continuă. Liderul AUR: ”Nu cred că e vreun bărbat sănătos la cap care să vrea s-o agreseze”

George Simion nu a lăsat fără răspuns anunțul Dianei Șoșoacă privind plângerea penală pe care a depus-o împotriva liderului AUR, după scandalul Parlament.

Citește și CTP dezvăluie cum a ajuns George Simion să fie primit de Papa Francisc. „Un şobolan s-a strecurat în încăpere”

Simion se compară cu Isus în templu și spune că tarabele ”regimului Ciolacu” trebuie dărâmate, iar pe Diana Șoșoacă o acuză este ”unealta PSD-ului”.

„Isus când a intrat în templu (…) și a văzut ce se întâmplă acolo și toate chioșcurile, toate tarabele, a pus mâna și le-a dărâmat taraba. Asta avem și noi de făcut cu chioșcurile regimului Ciolacu”, a spus George Simion într-un mesaj video transmis miercuri seară pe Facebook.

Simion o acuză pe Diana Șoșoacă, cu care a avut altercație în Parlament la dezbaterile privind legea bugetului de stat, că este o „unealtă” a PSD și susține că nu a lovit-o și nu a amenințat-o că o agresează sexual.

„Au trimis-o pe Şoşoacă, ca o unealtă, să ne strice protestul, cum o face de doi ani de zile. Și acum marea avocată a scris o plângere de te doare mintea (…), a depus-o împotriva mea astăzi că, vezi Doamne, am şantajat-o, am agresat-o sexual, am lovit-o.

N-am lovit-o nici cu palma, nici cu pumnul. Ea face ce face de doi ani de zile: atacă AUR, nu atacă PSD-ul, nu atacă PNL-ul, nu atacă sistemul”.

”Nu regret nimic”

George Simion susține că nu se va întâmpla nimic cu plângerea penală depusă de Diana Șoșoacă împotriva lui.

Citește și Diana Şoşoacă depune plângere penală împotriva lui George Simion pentru „lovire şi alte violenţe”. „M-a făcut scroafă!”

„Eu am încercat să o ocolesc, să îmi văd de protestul meu (…). Nu regret absolut nimic din ziua de ieri și n-a lovit-o, n-a agresat-o, nu cred că e vreun bărbat sănătos la cap care să vrea s-o agreseze. (…)

Mă întreba: Ce faci, mă agresezi? Nu, ea mă agresa. Și-am întrebat-o: Cum, te agresez sexual? N-o să se întâmple nimica cu așa-zisa ei plângere și cu așa-zisele ei minciuni.

E o altă unealtă și o altă slugă a PSD-ului. Dar sistemul ăsta trebuie bătut și o să fie bătut și tarabele lor o să fie răsturnate în 2024, că pe liniște nu mai merge”, a mai afirmat George Simion, potrivit Digi24.ro.