Teo, în lacrimi, despre revenirea alături de familie: „O ţineam în braţe pe Maia şi urlam”

Plânge atunci când îşi aminteşte că a fost la un pas de moarte. "Strângeam copilul în braţe, iar el îmi spunea că totul e OK şi că o să fie bine", a spus Teo Trandafir într-un interviu. Vedeta de televiziune a povestit despre reîntâlnirea cu fiica ei, după cele trei luni în care a stat internată într-un spital din Viena, cu diagnosticul de pancreatită acută.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 09:52
Teo, în lacrimi, despre revenirea alături de familie: „O ţineam în braţe pe Maia şi urlam”

În urmă cu o lună, Teo Trandafir a suferit ultima operaţie dintr-un lung şir de intervenţii chirurgicale, dar suferinţa nu i-a lăsat nicio urmă pe chip.

„Este fabulos să mori şi e o aventură să fii în comă”, declară Teo despre perioada în care a stat spitalizată. „Cred că oamenii când mor, contemplă momentul. Este fabulos să mori.”

Jumătate din timpul petrecut în spital, Teo a fost în comă. Medicii i-au dat puţine şanse de supravieţuire. Ziua în care s-a întors la fiica ei a fost răspunsul la toate rugăciunile. Momentul revederii a fost unul foarte emoţionant: Teo a izbucnit în lacrimi de fericire că a trăit să-şi revadă copilul. „O ţineam în braţe pe Maia şi urlam”, spune ea. „Maia mă ţinea în braţe şi-mi repeta întruna că totul o să fie bine.”.

Tot Maia a avut grijă ca mămica ei să-şi ia medicamentele şi să îi ţină moralul ridicat. Datorită ei, lui Teo i-a fost mai uşor să se întoarcă în mijlocul studenţilor, la Şcoala de Televiziune.