Teo s-a măritat! Iată cum a arătat mireasă vedeta TV VIDEO

Au bătut clopotele de nuntă pentru Teo Trandafir. Sâmbătă, chiar de ziua ei, vedeta TV şi-a unit destinul cu fostul rugbist Constantin Iosef, cel pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare. Naşi le-au fost Romeo Dediu de la Holograf şi soţia acestuia, Claudia, prietenă veche cu Teo.

RomaniaTV.net
02 iun. 2012, 08:02
Teo s-a măritat! Iată cum a arătat mireasă vedeta TV VIDEO

Teo Trandafir a împlinit sâmbătă 44 de ani, zi în care a decis să-şi unească destinul cu Constantin Iosef, cel despre care spune că este pur şi simplu bărbatul perfect. Nunta vedetei de televiziune, la care au fost invitate 150 de persoane, a avut loc sâmbătă seara la Buftea, într-un cadru intim, la cort. 

La dorinţele mirilor, cununia religioasă a avut loc în aer liber, în apropierea cortului, chiar pe pajiştea de la Buftea, potrivit click.ro.

De departe este cea mai fericită zi din viaţa mea„, a spus Teo pentru PRO TV, evident dupa cea în care a întâlnit-o pe Maia, fiica ei. De altfel, îmbrăcată într-o rochie de prinţesă, Maia i-a stat alături mamei sale. Şi bunica ei, mama miresei, a fost prezentă la fericitul eveniment.

Securitatea la nunta lui Teo a fost ca la summiturile internaţionale. Nimeni nu a avut voie să filmeze nimic, iar paznicii nu au avut nici ei foarte multe detalii. Potrivit jurnaliştilor de la Click, în ziua nunţii ei, Teo a fost păzită mai ceva ca un preşedinte. Trei maşini de bodyguarzi şi-au făcut apariţia, în cursul dimineţii, în faţa vilei din Pipera, aceştia blocând accesul curioşilor. Mai mult, poliţiştii au interzis accesul pe strada vedetei Pro TV.

Pentru ziua cea mare, Constantin Iosef şi-a luat costumul de ginerică de la Alexandru Ciucu, iar Teo a ales două rochii, ambele ivoire şi inspirate din anii ’20.

Teo Trandafir şi Constantin Iosef i-au ales ca naşi de cununie pe Camelia şi Romeo Dediu, acesta din urmă fiind chitaristul formaţiei Holograf. Camelia a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de organizarea nunţii, având în vedere că are o firmă de organizare evenimente. Decorul din cortul de nuntă este unul de vis, elegant şi romantic.

Romeo şi colegii săi din Holograf sunt incluşi în programul evenimentului nu doar ca invitaţi, ci şi pentru a le cânta mirilor. Pe lângă aceştia vor mai cânta Taxi, Mircea Baniciu şi Mihai Mărgineanu.

Cei 150 de invitaţi se vor înfrupta din meniuri tradiţionale: sărmăluţe cu mămăliguţă, purceluşi la proţap şi tort cu ciocolată şi fructe de pădure.

În urmă cu câteva zile, vedeta TV spunea că nu şi-a invitat tatăl, pe medicul Ion Uţă, la nuntă. Motivul: cei doi oricum nu au avut o relaţie prea cordială, iar în ultima vreme tatăl său a tot făcut dezvăluiri în presă despre viaţa ei.