Teo Tender, dovada vie că stilul nu poate fi cumpărat. Fiul de milionar a fost surprins pe Dorobanți, într-o ținută lejeră la care a asortat o pereche de șlapi și o geantă de piele

Teo Tender nu duce lipsă de bani, iar asta se vede și în vestimentația sa, fiul de milionar îmbrăcându-se doar în țesături scumpe. Cu toate astea, banii nu l-au ajutat în a-și alege o ținută plăcută vizual.

15 sept. 2023, 09:42
Teo Tender, dovada vie că stilul nu poate fi cumpărat. Fiul de milionar a fost surprins pe Dorobanți, într-o ținută lejeră la care a asortat o pereche de șlapi și o geantă de piele
Cum a fost surprins Teo Tender pe Dorobanți

Teo Tender pare a fi o persoană atentă la detalii și știe că accesoriile sunt importante pentru o ținută completă, însă, de cele mai multe ori, alegerile neinspirate pot distruge complet o vestimentație frumoasă.

Citește și: Legătura dintre Victoraș Micula și Andreea Bostănică. Nimeni nu a bănuit asta până acum: „Merge bine avionul lui?”

Recent, tânărul fiu de milionar a fost surprins pe străzile Capitalei, iar pentru o simplă plimbare a ales accesorii care nu pot fi trecute cu vederea.

Teo Tender a încercat să transforme o ținută banală într-una mai interesantă, mai ales pentru că se afla într-o zonă bună a Capitalei. Încercând să se conformeze trendurilor, beizadeaua a aruncat pe el accesorii care mai de care.

Fiind fiul unui milionar extrem de cunoscut în lumea mondenă, tânărul se plimbă doar în zone de fițe din București. De curând, acesta a fost surprins în Dorobanți de jurnaliștii spynews.ro, îmbrăcat foarte lejer.

Citește și: Cum a reușit Fulgy să ia examenul de Bacalaureat: „Uitați cum am mâna, a trebuit să scriu 9 pagini”

Piesa de rezistență a ținutei sale a fost, de departe, încălțintea, asta pentru că Teo Tender a ales să iasă la plimbare încălțat cu o pereche de șlapi. Îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți și un tricou simplu, dorind să creeze puțin contrast, a adăugat la ținuta sa o geantă neagră de piele.

Fiul lui Ovidiu Tender nu este la prima apariție de acest fel, fiind surprins în repetate rânduri în zonele de lux ale Capitalei, în compania prietenilor săi.