Detalii de ultim moment despre nunta lui Bursucu. Colegul lui Teo Trandafir a dat tot din casă: „Nu avem tradiții de respectat și nu se va fura mireasa”

Detalii de ultim moment despre nunta lui Bursucu. Colegul lui Teo Trandafir și Andreea se iubesc de 11 ani și au împreună o fetiță. Femeia mai are o fată dintr-o altă relație, cu care co-prezentatorul de la Teo Show s-a purtat ca fiind copilul lui. Cei doi au decis că este momentul să devină soț și soție, atât civil, cât și religios.

14 oct. 2023, 16:18
Detalii de ultim moment despre nunta lui Bursucu. Colegul lui Teo Trandafir a dat tot din casă: „Nu avem tradiții de respectat și nu se va fura mireasa”
Detalii de ultim moment despre nunta lui Bursucu

Detalii de ultim moment despre nunta lui Bursucu. Evenimentul va avea loc la Constanța, căci acolo locuiesc cei doi împreună cu cele două fetițe. Vedeta Kanal D a dezvăluit detalii și anume că nunta sa va fi una tradițională, dar fără tradiții. Mai exact, invitații vor avea parte de un meniu tradițional, foarte bogat, dar nu vor lua parte și la tradițiile care se tot pun în practică de atâta timp.

Citește și: Bursucu, la un pas de paralizie. Tragedia care i-a marcat viaţa: „Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci…”

Detalii de ultim moment despre nunta lui Bursucu

Meniul va fi unul tradițional, adică va cuprinde aperitiv, sarmale, friptură, pește, doar că platingul va fi unul special, acesta fiind detaliul care va face diferența între nunta sa și una obișnuită.

Cât despre tradiții, omul de televiziune  spune că furatul miresei nu se va respecta în cadrul evenimentului, căci își dorește ca Andreea să nu lipsească deloc de lângă el în ziua cea mare.

Avem tradiționalul aperitiv, tradiționalele sarmale, tradițională friptură, tradiționalul pește, însă cum vor arată ele rămâne de văzut. Clar, tradiționale în adevăratul sens al cuvântului

Nu avem tradiții de respectat și nu se va fura mireasa. Dorim să ne distrăm cât mai mult cu putință și mireasa nu poate să lipsească de la propria ei petrecere. Dar vor veni băieții care mă vor bărbieri pe mine, vom merge apoi să luăm nașii și toți apoi mergem să luăm mireasa„, a declarat Bursucu, pentru Wowbiz.ro.

Teo Trandafir nu va participa la nunta lui Bursucu

Gurile rele spun că relația celor doi nu mai e așa de bună și că absența lui Teo de la nunta care se ține în Constanța confirmă acest lucru. Totuși, Teo Trandafir a explicat că are motive întemeiate care o împiedică să ajungă.

Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!”, a declarat Teo Trandafir.

De la nuntă nu va lipsi nici Ana-Maria Barnoschi, colega de la Roata Norocului. „Sunt atât de fericită pentru Bursucu și Andreea! Eu și Bursucu ne-am bucurat de atâtea momente minunate în timpul filmărilor pentru “Roata Norocului”. Ne susținem reciproc în fiecare etapă a vieții noastre. Le doresc tot binele din lume. Le doresc o viață fericită împreună! Cu siguranță, acest eveniment va fi la fel de special. Va fi plin de magie ca și show-ul nostru”, a spus Ana-Maria Barnoschi.