Teo Trandafir, la un pas de MOARTE! Mărturisire cutremurătoare: „Nu mai sunt același om”

Teo Trandafir a fost pe cale să își piardă viața acum 10 ani. Vedeta a mărturisit că viața i s-a schimbat din acel moment și a a avut de învățat o serie de lecții valoroase din această experiență.

02 sept. 2021, 16:05
Teo Trandafir, la un pas de MOARTE! Mărturisire cutremurătoare: „Nu mai sunt același om”

Teo Trandafir, la un pas de MOARTE! Vedeta a trecut prin momente extrem de dificile, dar nu şi-a pierdut credinţa în Divinitate.

Teo Trandafir, la un pas de MOARTE!

Vedeta a vorbit despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o în urma experienței trăite în urmă cu zece ani. „Am ajuns la concluzia că cea mai valoroasă lecție este să nu fii bolnav, să te menții sănătos. Am învățat, într-adevăr, ceva despre care chiar recent vorbeam cu cineva. Acum trăiesc intenționat, trăiesc pentru că vreau. Înainte trăiam pentru că așa trebuia. Acum știu ce vreau cu mine. Că se va întâmpla sau nu, este altă discuție”, a spus Teo Trandafir pentru Viva!.

Teo Trandafir, despre depresie şi atacuri de panică: „Mi se întâmplă, termin cu perfuzii”

Întrebată dacă i-a cerut vreodată socoteală lui Dumnezeu pentru cele întâmplate, Teo Trandafir a negat: „Nicio secundă. I-am mulțumit lui Dumnezeu că nu a fost copilul meu. Motivul a fost pur egoist. Dacă Maiei i se rupe o unghie, eu sufăr ca un câine. Nu aș fi putut supraviețui dacă i s-ar fi întâmplat copilului meu ceva rău. Ar fi fost două vieți în joc. Așa a fost cea mai bună variantă, ca de obicei, aleasă de Dumnezeu, și nu s-a pierdut niciuna”.

Teo Trandafir rupe tăcerea. Ce bea vedeta în fiecare dimineață ca să nu se îngrașe:”E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac de ani de zile”

„Am înțeles că nu mai sunt același om, că nu mai pot face aceleași lucruri, că nu voi mai fi niciodată cine am fost, că mintea mea nu va mai fi niciodată aceeași, sentimentele mele la fel. Lista de prieteni nu am modificat-o eu, s-a modificat singură. Nimeni nu își face curat în lista de prieteni, ei se triază singuri. În momentul în care, aflat la necaz, nu sare nimeni să te ajute, înseamnă că este problema ta. Nu am fost dezamăgită, pentru că nu m-am amăgit. Nimeni nu-mi spusese că va sări să mă ajute dacă pățesc ceva. Cum să te dezamăgească cineva care nu ți-a promis nimic, nu îți datorează nimic?”, a m ai spus Teo Trandafir.


loading...
Partenerii noștri