Teo Trandafir, despre „lupta” cu Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin: „Eu eram cât ele două la un loc”

Teo Trandafir, despre "lupta" cu Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin. După o vară întreagă de absență, când emisiunea "Teo Show" a luat o binemeritată pauză, realizatoarea se întoarce în fața telespectatorilor.

29 aug. 2022, 09:31
Teo Trandafir, despre „lupta” cu Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin: „Eu eram cât ele două la un loc”
Teo Trandafir, despre "lupta" cu Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin

Teo Trandafir, despre „lupta” cu Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin. Prezentatoarea face parte din prima „generație” de entertaineri ai regimului democratic, alături de nume pregnante. Vedeta aduce la lumină momentul startului său în televiziune, când intelectul a propulsat-o direct către emisiunile de maximă audiență.â

Citeşte şi: Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste. Cum trecea peste ele: „La un moment dat, am suferit foarte rău”

Teo Trandafir, despre „lupta” cu Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin

Noi am pornit într-o formulă cam așa: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, era Mircea Radu, cred că Dan Negru și cu mine. Imaginează-ți că eu eram cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin în aceeași ligă. Eu eram cât ele două la un loc.

Și atunci trebuia să mă salvez cumva, pentru că publicul din România aștepta niște frumuseți inteligente. Eu eram oarecum inteligentă, dar am găsit această armă, pe care să o folosesc în favoarea mea, pentru că, bun, «Teo Trandafir e grasă», am înțeles! Am stipulat, s-a zis, s-a rostit!

Băi, dar ți-am zis-o eu! Acum, ce mai ai să îmi zici, mergi mai departe! «Teo Trandafir e proastă!», aici s-ar putea să pot să încerc să te contrez! Și te contrez cu argumente, câte vrei, că am, mai închiriez de la prieteni, mai una alta, știi cum e! Mie autoironia mi-a reușit pentru asta, să mă apăr! Gândește-te la Andreea Marin, care are o imagine pe care și-o construiește și și-o susține cu mare atenție. Ai văzut-o, poziția în care stă și vorbele pe care le rostește sunt atent alese, la mine nu sunt!”, a declarat Teo Trandafir pentru Cancan.ro.

Teo Trandafir revine în forţă

Kanal D a decis ca „Teo Show”, emisiune care era difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00, să nu mai apară pe post. Deşi s-a speculat o ruptură între părţi, până la urmă se pare că Teo Trandafir şi echipa sa vor reveni pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori.

Teo Trandafir a fost cea care a propus noul format şefilor de la Kanal D, iar aceştia au fost de acord! Conform Fanatik, proiectul propus de Teo Trandafir, care va avea și un co-prezentator al cărui nume va fi o mare surpriză pentru telespectatori, se învârte tot în sfera showbiz-ului. Se pare că va fi o emisiune în care vor fi dezbătute subiecte din lifestyle-ul autohton, dar va cuprinde și reportaje de calitate, în care vor fi prezentate și povești de viață interesante.