Teo Trandafir, dezvăluiri emoţionante despre Maia: „Nu are fițe și figuri. Îi creștea piciorușul și nu aveam bani să-i cumpăr pantofi”

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri emoţionante despre fiica ei, Maia, întru-un interviu în emisiunea „În oglindă”, de la Kanal D. Prezentatoarea a recunoscut că nu a avut niciodată în plan să înfieze un copil și considera că nu este în stare să aibă grijă de un bebeluș.

20 sept. 2021, 19:35
Teo Trandafir, dezvăluiri emoţionante despre Maia: „Nu are fițe și figuri. Îi creștea piciorușul și nu aveam bani să-i cumpăr pantofi”
Teo Trandafir, dezvăluiri emoţionante despre Maia

Teo Trandafir

, dezvăluiri emoţionante despre Maia. „Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine.

Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. Nu mi s-a întâmplat niciodată să rămân gravidă. «La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata.» Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer.

Am eu niște ai mei pe care îi știe toată lumea, dar e mai bine să nu-i numesc. Niște îngeri la vedere. Unul dintre ei a venit și mi-a zis că are în față o doamnă care este însărcinată în 8 luni jumătate și ceva s-a declanșat…

Zic, deci de asta trebuie să îmi fac casă aici. Deci de asta toate astea… Au urmat niște cercetări, pentru că a trebuit să demonstrez că pot să țin copilul, să-l cresc și că pot să-l susțin, că am un comportament, o conduită. Mi-am dat seama că acesta e copilul. Cum a zis și ea «Din cer eu te-am ales»”, a povestit Teo Trandafir.

Citeşte şi: Teo Trandafir, despre depresie şi atacuri de panică: „Mi se întâmplă, termin cu perfuzii”

Teo Trandafir, dezvăluiri emoţionante despre Maia

Vedeta a dezvăluit că au existat momente în care nu avea bani să-i cumpere o pereche de pantofi fiicei sale, iar de aici, Maia a învățat să fie modestă și să aprecieze orice lucru pe care îl are, indiferent de valoarea lui materială.

De aia ea nu poartă branduri. Maia nu are fițe și figuri. A văzut cum e când nu ai ce încălța. Îi creștea piciorușul și eu nu aveam bani să-i cumpăr o altă pereche de pantofi. Ce fac?!

Disperările și angoasele m-au șubrezit. Nu te întărește nimic, cum spun filozofii. Pe măsură ce trece timpul ești mai vulnerabil”, a mai declarat Teo Trandafir.

https://www.youtube.com/watch?v=WD03v50jnTU&t=2962s