Teo Trandafir, după ce Dana Budeanu a spus că „se îmbracă pilaf”: „Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Diamantele nu ard

Teo Trandafir a fost provocată de Denise Rifai să vorbească despre pasiunea sa pentru bijuterii, dar și despre comentariile pe care le-a făcut Dana Budeanu la adresa vedetei tv.

10 dec. 2023, 15:54
Teo Trandafir, după ce Dana Budeanu a spus că „se îmbracă pilaf”: „Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Diamantele nu ard

Dana Budeanu nu s-a ferit să analizeze și să comenteze felul în care Teo Trandafir se îmbracă, dar a primit o replică acidă. Creatoarea de modă a declarat că prezentatoarea nu are cele mai reușite ținute. „Teo se îmbracă pilaf, dar nu contează, farmecul e una, kilogramele sunt alta”, a spus Dana Budeanu într-una din emisiunile sale pe care le avea pe Youtube.

Când a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Teo Trandafir a vorbit și despre afirmația pe care Dana Budeanu a făcut-o la adresa ei.

Teo Trandafir, mai sinceră ca oricând. Cine sunt persoanele cu care și-ar dori să stea la masa de Crăciun. „Ar fi prea frumos ca să fie adevărat”

„Dana Budeanu avea dreptate, spunea așa: «când vine vorba despre dive, indiferent de ce spuneți voi, eu voi împărți ecranul în două: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din punctul meu de vedere, Teo nu există. Nu te uiți la Teo ca să vezi în ce e îmbrăcată.» Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc.

Brianna Caradja l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil: „E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești”
Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard! Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile”, a mai spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir şi-ar dori „gustul copilăriei de la tobă” de Crăciun 2023

Teo Trandafir a dat televiziunea pe Radio, se declară fericită cu noul său job, dar rămâne la fel de modestă și cu picioarele pe pământ.

Întrebată într-un interviu cum va petrece sărbătorile și care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masă de Crăciun, vedeta a răspuns: „Nu mi-am făcut planuri. Eu mă gândesc în fiecare zi dacă mâine voi mai fi pe pământul ăsta. În principiu, îl voi petrece cu prietenii și mă voi bucură de fiecare clipă.

Ce cadou și-ar dori? Pe lângă succesul profesional.

„Nu i-am scris Moșului, dar mi-am spus mie că mi-ar plăcea o pereche de căști wireless, a răspuns Teo. Îmi aduc aminte cele mai urâte cadouri pe care le puteam primi; erau gri, anoste și nu mă bucurăm de ele. Dar îmi aduc aminte că mi-am dorit foarte mult un aragaz de tablă pe care l-am și primit. Îmi aduc aminte că soțul mătușii mele făcea cea mai bună tobă din lume. Crăciunul la Pitești însemna pentru mine tobă aia și îmi lipsește pentru că el a murit, eu am rămas fără el și nu am mai regăsit acel gust niciodată”, a mărturisit Teo Trandafir.