Teo Trandafir iubeşte din nou? Ce spune prezentatoarea despre bărbatul din viaţa ei: „Eu nu am fost singură aproape niciodată”

Teo Trandafir iubeşte din nou? Deşi este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, câştigând simpatia unui public numeros, a rămas o fire discretă, fără a da prea multe detalii din viața sentimentală.

07 oct. 2022, 19:40
Teo Trandafir iubeşte din nou? Ce spune prezentatoarea despre bărbatul din viaţa ei: „Eu nu am fost singură aproape niciodată”
Teo Trandafir iubeşte din nou?

Teo Trandafir iubeşte din nou? Într-un interviu recent, vedeta a mărturisit că, deși, multă lume credea că nu are pe nimeni în viața ei, aceasta nu a fost singură aproape niciodată. Însă, în prezent, prezentatoarea de la Kanal D se focusează doar pe carieră și pe fetița ei, Maia, în vârstă de 17 ani.

Citeşte şi: Teo Trandafir, despre „lupta” cu Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin: „Eu eram cât ele două la un loc”

Teo Trandafir iubeşte din nou?

Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă.

Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege„, a declarat Teo Trandafir, pentru Viva.ro.

Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste

Prezentatoarea a explicat că suferinţele din dragoste pot fi provocate, după ce unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva, însă niciunul dintre parteneri nu este vinovat, deoarece sufletul nu poate fi dictat.

Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu.(n.r De ce noi femeile când ne îndrăgostim, practic, suntem încuiate rău de tot?) Poate dumneata. Eu sunt descuiată… Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui. Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai… Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta…”, a spus Teo Trandafir în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”.