Teo Trandafir, mărturisiri cumplite după drama medicală prin care a trecut: „Mi s-a şters hardul, aveam creierul praştie! Am învățat din nou culorile, numerele, textele Beatles”. Ce face vedeta în fiecare dimineaţă

Teo Trandafir a făcut noi dezvăluiri despre perioada tulburătoare prin care a trecut atunci când s-a confruntat cu probleme de sănătate. Într-o lună jumătate, prezentatoarea TV a fost supusă la cinci anestezii generale, motiv pentru care și-a pierdut memoria.

13 feb. 2024, 12:36
Teo Trandafir, mărturisiri cumplite după drama medicală prin care a trecut: „Mi s-a şters hardul, aveam creierul praştie! Am învățat din nou culorile, numerele, textele Beatles”. Ce face vedeta în fiecare dimineaţă

În urmă cu 10 ani, Teo Trandafir a trecut prin clipe extrem de dificile. O boală îngrozitoare i-a pus stăpânire pe organism și s-a luptat din răsputeri să scape de ea. Însă, procesul de vindecare a fost unul de durată și tulburător. Teo Trandafir și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care și-a pierdut memoria, după cinci anestezii generale.

Puțini sunt cei care știu că vedeta  a trecut prin clipe extrem de dificile în urmă cu 10 ani, când a fost la un pas să își piardă viața.

Teo Trandafir a fost diagnosticată cu pancreatită acută la începutului anului 2011, fiind transportată la Viena (Austria) pentru două operaţii. În cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”, pe care îl moderează, vedeta a povestit cum și-a pierdut memoria, în urma a cinci anestezii generale efectuate în decurs de o lună jumătate. Teo Trandafir a mărturisit că și-a pierdut toată memoria și a fost nevoită să o ia de la zero. Aceasta a început să învețe, din nou, culorile, numerele și tot ce se întâmpla în jurul ei. Mai mult decât atât, Teo Trandafir recunoaște că a avut un moment în care a vrut să renunțe.

Câți bani băgau în buzunar Mircea Badea și Teo Trandafir în anii 90: „Nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure”

Eu mi-am dat seama că oamenii din jurul meu au suferit pe alocuri, mult mai mult decât mine, pentru că eu puteam să duc, înțelegeam durerea, o gestionam, înțelegeam că nu mai am memorie deloc, că mi s-a șters tot hardul, că nu știu dacă sunt bărbat sau femeie, că nu știu cum mă cheamă, că nu știu dacă am copii, dar cumva îmi spuneam că trebuie să fiu calmă, că de undeva o să se ivească ceva, pentru că eram în singurătate. Eu nu știam nimic despre mine și multe dintre lucrurile care mi se întâmplaseră până atunci, s-au dus. Sunt oameni cu care mă întâlnesc și îmi sar de gât cu drag și eu nu știu cine sunt, nici azi, dar am recuperat, am învățat, din nou, culorile, am învățat numerele, textele Beatles, am luat-o de la început. Mi-am luat un radio care rula doar melodii Beatles și am ascultat luni întregi până când am recuperat toate textele, pe care le uitasem complet. Am făcut cinci anestezii generale, într-o lună jumătate și asta îți face creierul praștie. La un moment dat, eu am abandonat. ”, s-a confesat Teo Trandafir, în cadrul podcastului pe care îl moderează.

 

Teo Trandafir a mărturisit că zi de zi, în fiecare dimineață după ce se trezește, bea un litru și jumătate de apă pe stomacul gol. Acest secret se pare că o ajută să se mențină în cea mai bună formă a ei.

Teo Trandafir a dezvăluit secretul siluetei sale! Ce ar trebui să facă femeile pentru a menține aceeași greutate
„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a mărturisit Teo chiar în emisiunea pe care o prezenta de la Kanal D.

Totodată, Teo Trandafir a dezvăluit și ce regim alimentar are. Vedeta a povestit că mănâncă des, dar puțin, și a renunța definitiv la cartofii prăjiți și sucurile acidulate.

Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place”, explica Teo Trandafir.