Teo Trandafir revine la TV. Ce surpriză pregăteşte pentru telespectatori

Teo Trandafir revine la TV. După ce în urmă cu o lună, Kanal D anunţa că emisiunea Teo Show intra în vacanţă, se pare că prezentatoarea nu a rămas fără loc de muncă, deoarece trustul i-a acceptat proiectul propus.

07 iul. 2022, 14:44
Teo Trandafir revine la TV. Ce surpriză pregăteşte pentru telespectatori
Teo Trandafir revine la TV

Teo Trandafir revine la TV. Prezentatoarea a avut o propunere pentru şefii turci, pe care aceştia au acceptat-o fără rezerve. Proiectul propus de Teo se desfăşoară tot în sfera showbizului. Va fi o emisiune în care vor fi dezbătute subiecte din lifestyle-ul de la noi, dar susținut cu reportaje de calitate, în care vor fi prezentate și povești de viață interesante.

Citeşte şi: Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste. Cum trecea peste ele: „La un moment dat, am suferit foarte rău”

Teo Trandafir revine la TV

Se pare că vedeta a acceptat o diminuare substanțială a onorariului pe care îl primea de la Kanal D, suma redusă fiind suficientă pentru a-și plăti și coprezentatorul surpriză pe care îl va avea, potrivit Fanatik.ro. Mai mult, nu a fost disponibilizat niciun om din echipa vedetei care, ani la rândul, a prezentat Teo Show.

Teo Trandafir a împlinit 54 de ani şi a vorbit despre cea mai mare realizare a ei până la această vârstă. Este vorba despre fiica ei, Maia, care tocmai a împlinit 18 ani. „Cred că orice mamă ar spune că e vorba despre copilul ei și nu aș face excepție, pentru că aș minți. Faptul că fiica mea a împlinit 18 ani și pot considera că am dus deja un bebeluș la vârsta maturității este cel mai important lucru pe care l-am făcut vreodată și cred că cel mai complicat, într-un fel.”, a declarat Teo Trandafir, pentru WOWbiz.

Teo Trandafir a fost întrebată ce nu a făcut încă şi dacă a mai rămas un vis pe care nu a reușit încă să și-l îndeplinească. „Mai sunt vise pe care încă nu mi le-am îndeplinit, însă încerc să le iau pas cu pas și sunt convinsă că Dumnezeu le va rândui în așa fel încât ele vor veni atunci când va trebui”, a mărturisit Teo Trandafir.