Teo Trandafir, schimbare radicală de imagine! Prezentatoarea de la Kanal D își pune silicoane: „Nu de toți banii”

Teo Trandafir face o schimbare radicală de look. Vedeta vrea să își pună silicoane, însă există un singur aspect care o oprește din a face pasul decisiv în cabinetul medicului estetician.

18 ian. 2022, 22:00
Teo Trandafir, schimbare radicală de imagine! Prezentatoarea de la Kanal D își pune silicoane: „Nu de toți banii”

Teo Trandafir a fost dintotdeauna o prezență extrem de plăcută pe micul ecran, indiferent de înfățișarea ei, care s-a schimbat de-a lungul anilor, în urma pierderii mai multor kilograme.

Vedeta a încântat publicul cu personalitatea ei debordantă și profesionalismul care o caracterizează, iar acum Teo a declarat că dorește să facă o schimbare radicală de imagine și să-și pună silicoane. Prezentatoarea TV are totuși teamă de anestezia generală, iar acesta este singurul element care îi mai stă în cale.

Teo Trandafir s-ar căsători cu Cătălin Botezatu. Cum a reacţionat prezentatorul: „Niciodată să nu zici niciodată”

În cadrul emisiunii care o moderează la Kanal D, Teo Trandafir a fost întrebată care este partea corpului de care nu este pe deplin mulțumită.

Nimeni nu se aștepta la un astfel de răspuns din partea prezentatoarei. Teo Tradafir a mărturisit că într-adevăr ar vrea să aibă sâni mai mari și că ia în calcul să-și facă o intervenție, cu toate că are o mare teamă.

“Mi-e frică de anestezia generală. Vreau să-mi pun. Nu de toți banii”, a spus Teo Trandafir la Kanal D, precizând că nu dorește să aibă sânii exagerați de mari.

Teo Tranfafir își pune silicoane.

Totodată, Teo Trandafir și-a adus aminte de perioada în care avea mai multe kilograme în plus și în care a suferit enorm, mai ales că mulți colegi au jignit-o pentru felul în care arată. Cu această ocazie a numit și două vedete care au supărat-o enorm cu ani în urmă.

Teo Trandafir dă cărțile pe față despre sumele încasate în televiziune: „Îmi plac foarte mult casele. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat”

Florin Călinescu este unul dintre bărbații indicați. Acesta a râs de Teo la o petrecere unde prezentatoarea TV s-a prezentat pe tocuri, îmbrăcată cu rochie.

“Ce porți, Marea Sargaselor?”, a întrebat-o, la momentul respectiv, actorul.

Mihai Găinușă este un alt personaj care a jignit-o, în repetate rânduri, pe Teo Trandafir. Chiar și după ce a slăbit, aceasta a rămas o țintă pentru cârcotaș, care îi reproșa că acum este foarte slabă. În cadrul emisiunii de la Kanal D, Teo a mai precizat că o interesează mult ce cred oamenii despre ea, în special când vine vorba de aspectul fizic.