Teo Trandafir dă cărțile pe față despre sumele încasate în televiziune: „Îmi plac foarte mult casele. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat”

Teo Trandafir a dezvăluit în premieră detalii necunoscute despre sumele de bani pe care le-a câștigat de-a lungul timpului. Vedeta a menționat că a aut și de pierdut din punct de vedere financiar.

16 dec. 2021, 12:37
Teo Trandafir dă cărțile pe față despre sumele încasate în televiziune: „Îmi plac foarte mult casele. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat”

Teo Trandafir a vorbit extrem de sincer despre banii pe care i-a câștigat de-a lungul carierei sale în televiziune. Celebra prezentatoare, care și-a început cariera la Tele7Abc, a dezvăluit că în industria divertismentului salariile sunt în funcție de audiența și implicit profitul pe care un angajat le aduce trustului respectiv.

Teo Trandafir a rămas fără bani! „Nu că mi-am luat-o, mi-am luat-o rău!”
Teo Trandafir i-a criticat pe cei care vor o carieră în televiziune și au pretenții salariale care sunt în disproporție cu profitul pe care îl aduc televiziunii respective.

Vedeta a mai menționat că și ea a avut de pierdut din punt de vedere financiar și a subliniat că o carieră în televiziune împlică riscuri.

„Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ţi serveşti televiziunea suficient de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu nişte figuri şi cu nişte răşini în cap şi spui că vrei 4 milioane şi tu aduci 200 de mii, înseamnă că eşti psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte! Cât am câştigat nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am dormit, am pierdut, am jucat pe viaţa vieţii. Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat… tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei… asta este. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti.”, a declarat Teo, la emisiunea lui Denise Rifai.

Teo Trandafir: „Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor”

Teo Trandafir a lămurit și un aspect care a stârnit foarte multă curiozitate de-a lungul timpului, și anume averea pe care a acumulat-o în toți acești ani. Prezentatoarea a spus că deși nu este atât de bogată pe cât și-ar dori, nu-i lipsește nimic. Teo a mai recunoscut că îi place să investească în locuințe și că în comparație cu un primar de comună, casa ei este una destul de modestă.

Dezvăluiri inedite făcute de Teo Trandafir despre mama sa. Ce relaţie are cu adevărat prezentatoarea cu femeia care i-a dat viaţă!

„Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac… încât după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui.”, a declarat Teo Trandafir în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.