Teo Trandafir, umilită de Florin Călinescu: „Eram la un eveniment foarte important”

Teo Trandafir, umilită de Florin Călinescu. Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România a făcut o dezvăluire pe care puţini o ştiau. Fostul jurat de la Românii au talent a făcut-o pe vedetă să se ruşineze la un eveniment.

20 ian. 2022, 11:51
Teo Trandafir, umilită de Florin Călinescu: „Eram la un eveniment foarte important”
Teo Trandafir, umilită de Florin Călinescu

Teo Trandafir, umilită de Florin Călinescu. Bursucu a fost cel care a provocat-o pe prezentatoare să povestească un moment în care a fost jignită sau umilită.

Citeşte şi: Teo Trandafir, schimbare radicală de imagine! Prezentatoarea de la Kanal D își pune silicoane: „Nu de toți banii”

Teo Trandafir, umilită de Florin Călinescu

Vedeta de la Kanal D a dezvăluit un moment pe care l-a trăit în urmă cu ceva timp. La un eveniment, s-a îmbrăcat într-o rochie, iar ca accesoriu a ales un colier supradimensionat. Atunci, Florin Călinescu a avut o reacție neașteptată la adresa prezentatoarei TV, iar oamenii din jur au început să râdă.

Florin Călinescu! Eram la un eveniment foarte important, lume foarte importantă și eu mă îmbrăcasem în cea mai frumoasă rochie a mea, singura, de altfel, pentru că eu port pantaloni. Era o rochie neagră.

Mă pusesem pe toc și aveam impresia că îmi calc pe ochi și îmi pusesem un colier supradimensionat, din perle. L-am văzut pe Călinescu cum se uită la mine și îmi ziceam: ‘Mă ia, mă ia! Mi-o dă puternic’.

Se uită Călinescu la mine și zice: ‘Ce faci mă?’. Eu trebuie să i-o servesc frumos, ca altfel mă bate și zic: ‘Port!’. Și el spune: ‘Ce porți, mă? Marea Sargaselor?’. Am zis că mor, că intru în pământ. Toată lumea se uita la mine și râdea. M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă”, a dezvăluit Teo Trandafir în cadrul emisiunii ”Teo Show„ de la Kanal D.