Demisie neaşteptată în politică. Anunţul a fost făcut de Teodor Meleşcanu pe Facebook

Teodor Meleșcanu şi-a anunţat pe Facebook demisia din Forța Națională.

RomaniaTV.net
04 apr. 2020, 08:48
Demisie neaşteptată în politică. Anunţul a fost făcut de Teodor Meleşcanu pe Facebook

Teodor Meleșcanu a demisionat din Forța Națională. Fostul preşedintee al Senatului a făcut anunţul pe Facebook.

„Frati romani,

Lumea intreaga duce o lupta de supravietuire cu virusul Corona. Tara mea trece prin cele mai dificile momente din acest secol. Cetatenii au nevoie de conducatori care sa isi concentreze eforturile pentru salvarea Romaniei. Astazi am hotarat sa ma retrag din Forta Nationala, ca sa pot sa imi dedic toata energia si experienta poporului meu.

Nu este timpul luptelor politice! Voi sprijini orice act legislativ, orice actiune care serveste romanilor. Fiind un senator independent voi putea actiona pe baza constiintei mele. Forta Nationala are loc pe scena politica romaneasca. Le doresc sa castige increderea romanilor. Azi, in zilele acestea, este timpul ca vorbele celebre ale lui JF Kenedy sa fie inversate: cetatenii au dreptul sa stie ce face tara pentru ei, ce fac politicienii pentru pacienti, pentru doctori, pentru fiecare cetatean roman.

Eu mi-am servit poporul, nu politicienii momentului, asa voi face si de acum inainte, ca senator independent. Dumnezeu sa ajute Romania!”, a scris Teodor Meleşcanu pe Facebook.