Teodor Meleşcanu condamnă categoric atacul de la Barcelona şi transmite condoleanţe familiilor victimelor

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, condamnă în termeni categorici atacul terorist care a avut loc în Barcelona și transmite condoleanțe membrilor familiilor victimelor, precizează, joi, un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

RomaniaTV.net
17 aug. 2017, 19:35
Teodor Meleşcanu condamnă categoric atacul de la Barcelona şi transmite condoleanţe familiilor victimelor

Şeful diplomației române reiterează angajamentul ferm al României în combaterea terorismului și întreaga sa compasiune persoanelor rănite în tragicul eveniment.

Totodată, Meleșcanu își exprimă solidaritatea cu poporul spaniol.

„Din dispoziția ministrului afacerilor externe a fost activată Celula de criza a MAE, pentru a verifica în continuare dacă printre victime se înregistrează și cetățeni români”, se mai arată în comunicat.

Sursa menționată amintește că MAE, prin intermediul Ambasadei României la Madrid și al Consulatului General al României la Barcelona, gestionează cu prioritate situația și e pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de evoluția evenimentelor.

Citeşte şi: ATAC TERORIST ÎN BARCELONA: O dubă a intrat în mulţime. Autorităţile anunţă 13 morţi şi 50 de răniţi FOTO UPDATE LIVE VIDEO