Teodora Becali, surprinsă în parc de paparazzi. Gigi Becali o să TURBEZE când va vedea cu cine se ţine de mână

Fetele latifundiarului din Pipera au fost supravegheate atent de oamenii de încredere ai lui Gigi Becali din momentul în care fiica cea mare a fost susprinsă de paparazzi alături de un băiat ce părea să fie iubitul ei. Zilele trecute însă, Teodora a ieşit din nou la plimbare. 

02 mai 2014, 10:46

De atunci, imaginile cu fiicele lui Gigi Becali au inceput sa fie tot mai greu de obtinut, scrie wowbiz.ro. Zilele trecute insa, paparazzi au reusit sa filmeze cateva cadre spectaculoase cu Teodora, fiica cea mare a machedonului. Aceasta a ales sa se relaxeze in parc, in compania unei amice, care pare singura in stare sa-i alunge fetei tristetea pricinuita de situatia tatalui sau.

Citeşte şi GIGI BECALI, discuţie de TAINĂ în spatele gratiilor. Vezi ce a vorbit cu salvatorii din Apuseni

Cele doua se inteleg de minune, iar prietena Teodorei Becali si-a permis la un moment dat sa-si aseze usor capul pe umarul acesteia. Fetele au stat de vorba timp de o jumatate de ora, si-au facut poze si s-au amuzat pe seama „selfie”-urilor realizate. La un moment dat, parca de nicaieri, a aparut si Fane Dediu, garda de corp a Teodorei, care i-a inmanat acesteia cheile de la masina, iar cele două fete au plecat ţinându-se de mână, gest care este puţin probabil să fie aprobat de Gigi Becali, un contestatar recunoscut al gesturilor de apropiere între persoane de acelaşi sex.

Citeşte şi Bombă în cazul GIGI BECALI. Doi magistraţi care l-au JUDECAT spun că a fost condamnat FĂRĂ PROBE SOLIDE