Teodora Stoica, decizie radicală după ce a învins cancerul. Ce face zilnic fiica lui Meme Stoica

Teodora Stoica a vorbit în premieră despre problema gravă de sănătate pe care a avut-o acum câţiva ani. Fiica lui Meme Stoica a avut cancer, iar acum dezvăluie stilul de viață pe care l-a adoptat în urma problemelor de sănătate.

22 feb. 2023, 14:42
Teodora Stoica, decizie radicală după ce a învins cancerul. Ce face zilnic fiica lui Meme Stoica
Teodora Stoica, decizie radicală după ce a învins cancerul. Ce face zilnic fiica lui Meme Stoica

Teodora Stoica, decizie radicală după ce a învins cancerul. Fiica lui Meme Stoic a dezvălui urmăritorilor săi de pe Instagram care a fost cea mai grea problemă pe care a întâmpinat-o, dar și cum a reușit să facă față acesteia.

Citeşte şi: Cumpăna teribilă din viața lui Mihai Stoica: Teodora, fiica lui, a fost diagnosticată cu o boală groaznică „în stadiu avansat”

„Acum trei ani, am avut o problemă de sănătate care mi-a dat două opțiuni: să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima variantă. Mi s-a spus că viață mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimbă în bine. A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut că atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional și să pot inspiră și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajută și pe voi. Toate greutățile sunt binecuvântari deghizate”, a scris Teodora Stoica pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: Teodora, fiica lui Meme Stoica, diagnosticată cu o boală cruntă. Tânăra a vorbit pentru prima dată despre experiența trăită: „Mi s-a spus că mi se va schimba viața radical”

Boala a fost descoperită destul de târziu, în momentul în care cancerul se afla într-un stadiu destul de avansat, iar Teodora Stoica a mers  la Viena, unde a beneficiat de un tratament cu citostatice. Ulterior, a fost nevoită să își schimbe radical stilul de viață, renunţând complet la carne, dar și la viața de noapte. „Nu mănânc nimic procesat, nu mănânc zahăr. Zahărul mi-l iau din fructe, proteină animală 20%, în rest 80% legume, fructe și semințe, dar cât mai crude, aproape nimic gătit”, a precizat Teodora Stoica.