Teodorovici, după ce Iohannis a acuzat PSD că a atacat legile Justiţiei. „Mă deranjează că nu există o reacţie a conducerii partidului”

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanţelor, a declarat, joi, la România TV, că "îl deranjează că "nu există o reacţie clară" a liderilor PSD, după ce preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că social-democraţii au "atacat violent" legile justiţiei.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 08:04
Teodorovici, după ce Iohannis a acuzat PSD că a atacat legile Justiţiei. „Mă deranjează că nu există o reacţie a conducerii partidului”

„Văd ieşirile domnului Iohannis la adresa PSD. Ceea ce mă deranjează ca membru al acestui partid este că nu există o reacţie clară a actualei conduceri a partidului, pentru că nu este corect ca preşedinte să faci afirmaţii la adresa unui partid politic, fără să aduci probe”, a declarat Eugen Teodorovici, la România TV.

Motivul pentru care Teodorovici îi dă dreptate lui Klaus Iohannis

„Dânsul avea dreptate într-o privinţă, domnul Iohannis, când a spus că legile justiţiei au nevoie de o reparaţie şi aici îi dau dreptate”, a menţionat fostul ministru al Finanţelor.

Eugen Teodorovici, la DNA. Fostul ministru PSD: „Am cerut să vin să ascult toate convorbirile despre mine”

În schimb, fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, pentru Mediafax, în urma afirmațiilor făcute de șeful statului, că toate răspunsurile cu privire la legile Justiţiei se află la Comisia specială și în Parlament.

Tudorel Toader îi răspunde lui Iohannis pe tema legilor Justiţiei: „Acolo puteţi găsi răspunsurile pe care le căutaţi”

Preşedintele Klaus Iohannis a spus că legile jusţiei trebuie reparate şi a anunţat că în perioada următoare Guvernul va veni cu iniţiative legislative pentru a repara aceste legi. „PSD a încercat să pună piciorul pe justiție. Faptul că au început acum să-și plătească polițe, e o chestiune care ține de cancan”, a spus Klaus Iohannis făcând referire la dezvăluirile fostului ministru al Justitiei Tudorel Toader şi ale fostului premier Viorica Dăncilă cu privire la „presiunile” exercitate de fostul lider PSD Liviu Dragnea pentru modificarea codurilor penale.

Klaus Iohannis: Legile justiţiei trebuie reparate. PSD a încercat să pună piciorul pe justiţie