Teoria conspiraţiei: Paul Walker a fost omorât de mafie

Moartea lui Paul Walker, starul din filmul ”Fast and furious”, a șocat milioane de oameni din lumea întreagă așa că tragedia nu putea ”scăpa” de teoriile conspirației, scrie Wowbiz.

03 dec. 2013, 07:26
Teoria conspiraţiei: Paul Walker a fost omorât de mafie

Paul Walker a murit, însă reacţiile după decesul violent continuă. Potrivit beforeitsnews.com, actorul a fost asasinat după ce a descoperit că în mâncarea pe care o primeau victimele uraganului Hayan, care a măturat Filipine, se aflau anticoncepționale experimentale. Paul Walker avea o companie care se ocupa de ajutorarea victimelor uraganului. El ar fi descoperit și bani murdari făcuți de pe urma dezastrului.

Actorul avea de gând să expună public toate descoperirile pe care le făcuse așa că a fost omorât.

Susținătorii teoriei fac comparație între accidentul în care a murit Paul Walker și un alt accident asemănător. În ambele situații au existat morți și în ambele situații a fost vorba de aceeași mașină, Porsche Carrera GT. Diferența este că în accidentul actorului mașina a fost distrusă total.

Pe de altă parte, Paul Walker era „dependent de adrenalină”, cum el însuşi se descria, şi, culmea ironiei, şi-a găsit sfârşitul chiar în timpul unor cascadorii care cu siguranţă l-au făcut fericit. Cel puţin asta este teoria anchetatorilor care încearcă să stabilească exact condiţiile în care s-a produs accidentul în urma căruia Walker şi prietenul său Roger Rodas şi-au pierdut viaţa.

CITEŞTE ŞI: Fanii lui PAUL WALKER, împietriţi de durere. Ce au făcut la locul unde a murit cunoscutul actor GALERIE FOTO

După ce au coroborat declaraţiile martorilor cu probele de la faţa locului, anchetatorii au ca ipoteză faptul că Rodas şi Walker făceau cascadorii cu maşina, în condiţiile în care pe carosabil au fost găsite urme de cauciuc ars, de parcă şoferul ar fi efectuat drifturi, potrivit Daily Mail.

CITEŞTE ŞI: PAUL WALKER, imagine CUTREMURĂTOARE: fotografie făcută cu câteva minute înainte de moarte

O altă variantă este, potrivit unor surse din anturajul actorului, citate de tabloidele din SUA, că Walker nu ar fi trebuit să fie în autoturismul Porsche, dar un angajat al lor nu a reuşit să bage maşina în garaj, iar cei doi s-au gândit să dea o tură. În plus, se pare că maşina avea o defecţiune din fabricaţie, întrucât, dată fiind experienţa lui Rober Rodas mulţi consideră improbabil faptul că el ar fi pierdut controlul volanului.

Cardiacii nu trebuie să vadă asta. Pe Internet a apărut FOTOGRAFIE cu Paul Walker, imediat după accident

Se pare că pe carosabil au fost găsite, pe lângă urmele de frânare, şi mai multe pete de ulei, dovadă că maşina ar fi avut probleme la sistemul hidraulic.