Terenurile Elenei Udrea, scoase din nou la vânzare de ANAF

ANAF nu a reuşit nici acum să vândă la licitaţie terenurile deținute de Elena Udrea. Bunurile fostului ministru au fost acum scoase din nou la vânzare, însă cu o reducere de 25%.

11 nov. 2022, 23:34
Terenurile Elenei Udrea, scoase din nou la vânzare de ANAF

Statul vrea să recupereze prejudiciile create de Elena Udrea. Astfel, ANAF a scos din nou la licitaţie mai multe bunuri care au aparţinut fostului poltician.

ANAF a scos pentru a doua oară la licitație terenurile confiscate Elenei Udrea în dosarul Gala Bute, după ce a mai încercat să le vândă și în luna octombrie.

Terenurile Elenei Udrea au fost scoase la vânzare cu o reducere 25% din prețul inițial.

Mai exact, terenurile au un preț de începere de 600.000 de euro,  prețul inițial de vânzare fiind de 800.000 de euro. Cele șase terenuri se află în apropierea lacului Străulești.

Citiți și: O nouă lovitură pentru Elena Udrea. Cu ce probleme se confruntă iubitul ei, Adrian Alexandrov

De asemenea, ANAF a mai încercat în trecut să comercializeze și două mașini confiscate de la Elena Udrea.

Astfel, ANAF a vrut să vândă la licitație, însă fără succes, un Mercedes vechi de 17 ani și un Fiat 500 de 10 ani. Concret, ANAF a încercat să le vândă cu 35.368 lei (7.234 euro) pentru Fiat 500 și 37.971 lei (7.767 euro) pentru Mercedes-ul Benz S500.

Pentru că mașinile Elenei Udrea nu au putut fi vândute, cel mai probabil ANAF va reprograma și această licitație.

Din calculele făcute de ANAF, prejudiciul total de recuperat de către stat ar fi de peste 9 milioane lei.

Elena Udrea a avut o primă reacție pe contul său de Facebook, după ce ANAF a anunțat că îi vinde două mașini și mai multe terenuri din apropiere de lacul Străulești pentru a acoperi prejudiciul din dosarul „Gala Bute”.

Recent, fosta blondă de la Cotroceni a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru investigaţii, după ce ar fi leşinat la Penitenciarul Târgşor, acolo unde se află încarcerată pentru a-şi ispăşi pedeapsa primită în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.  În martie 2017, instanţa supremă a condamnat-o pe Elena Udrea la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu, fiind achitată pentru tentativa de folosire de declaraţii false sau incomplete.

Citiți și: Primele imagini cu Elena Udrea pe targă la spital după ce i s-a făcut rău în închisoare