O nouă lovitură pentru Elena Udrea. Cu ce probleme se confruntă iubitul ei, Adrian Alexandrov

O nouă lovitură pentru Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni a fost încarcerată la Penitenciarul Târgșor, după ce a fost extrădată din Bulgaria, pentru a își ispăși pedeapsa de 6 ani de închisoare.

09 nov. 2022, 09:33
O nouă lovitură pentru Elena Udrea. Cu ce probleme se confruntă iubitul ei, Adrian Alexandrov
O nouă lovitură pentru Elena Udrea.

O nouă lovitură pentru Elena Udrea. Fostul politician trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Alexandrov, un afacerist de 35 de ani, cu 13 ani mai tânăr decât fostul Ministru. Cei doi au și o fetiță de patru ani împreună, pe nume Eva Maria, care a rămas în grija iubitului cât timp mama sa este în spatele gratiilor.

Citeşte şi: Ce ştie fetiţa Elenei Udrea despre mama ei. Adrian Alexandrov: „Este la vârsta la care încă poate fi ușor manipulată. I-am creat un scenariu în care mama este la birou”

O nouă lovitură pentru Elena Udrea

Elena Udrea nu doar că se confruntă cu probleme de sănătate după gratii, dar este preocupată şi pentru iubitul ei, Adrian Alexandrov, care a fost dat în judecată de o firmă din Bistrița. Motivul ar fi că nu și-a plătit datoriile, iar judecătorii i-au dat un ultimatum.

Adrian Alexandrov este implicat într-un proiect de imobiliare din Cluj, unde are 50% din acțiuni. Magistrații au decis pe data de 4 noiembrie că trebuie să-și plătească datoria în termen de 15 zile. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, societatea la care este acționar va fi pusă sub sechestru.

Creditorul îi va comunica debitorului, prin intermediul executorului judecătoresc sau prin scrisoare recomandată, cu conţinut declarat şi confirmare de primire, o somaţie, prin care îi va pune în vedere să plătească suma datorată în termen de 15 zile de la primirea acesteia”, se arată în comunicat, potrivit Fanatik.ro.

Elena Udrea a fost dusă de urgență la spital

Elena Udrea, în vârstă de 49 de ani, acuzase o stare de leșin. Imediat la fața locului s-a deplasat o ambulanță cu medic. Elena Udrea era conștientă  stabilă hemodinamic. Pacienta a fost ulterior transportată la UPU Ploieşti pentru a benefica de îngrijiri suplimentare.

Mi s-a adus și mie la cunoștintă de către personalul de la Târgșor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiesti. Nu am apucat în cursul zilei de astăzi să vorbesc cu ea pentru că  înteleg că s-a întamplat de dimineață.

Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi… nu le poate duce singură pe toate! Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate!’, a declarat Adrian Alexandrov pentru româniatv.net.